Acéllemez előkezelés vonal

Termék részletek

Acéllemez előkezelés vonal

Acéllemez előkezelés vonal a feldolgozási technológia, amely a robbantási acéllemez felületkezelés és festés védelem antirust festék feldolgozás előtt. A lemez után előkezelés javítja a korrózióállóság, mechanikus termékek és fém alkatrészek, javítja a fáradtság, kiterjesztése az élet; A termelési folyamat szerinti acél felület, CNC megmunkálógép vágás és precíziós elsötétítése mellett is optimalizálható. Ezenkívül óta az acél lemez előtt feldolgozás szabályos formájú, ez annyira mechanikus vízkőoldó és automatizált festék-spray, acéllemez előkezelés segítségével csökkentheti a munka intenzitásában és nagyban javítja a tisztítási műveletek hatékonyságának a környezetszennyezés csökkentése.
Most folyamat 1-5 m acél lemez.

Acéllemez előkezelés vonal műszaki alkotják: hidraulikus keresztirányú be- és kirakodási rendszer (opció), görgős szállítószalag-rendszer, előmelegítő rendszer (gáz vagy elektromos fűtés), Szemcseszórás kezelés rendszer, a festészet rendszer, a szárító szobában, köd és káros gáz feldolgozó egység, elektromos rendszer.


Hot Tags: acél lemez előkezelés sor, Kína, gyártója, szállítója, gyári, nagykereskedelmi, márka, Ár, eladásra, forró, gyártott-ban Kína, új, puhua, személyre szabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like