Homokszóró gép

Homokszóró gép
Termék részletek

Homokszóró gép


A Q69 shot robbantó gép az automatikus terhelési és ürítő rendszerből áll (opcionális), görgős szállítórendszer (bemenőhenger, kimeneti görgő és belső görgő), robbantó kamra (kamra keret, védelmi lineáris, lövéses robbantású turbinák, csiszolóanyag-ellátó eszköz) (Elválasztó, vödör felvonó, csigás szállítószalag), csiszológyűjtő egység (egyedi), porgyűjtő rendszer és elektromos vezérlő rendszer.

201512151117460079956.png


Ha keres egy új homokszóró gép eladó, gyári ár, márka, Kínában készült, forró eladás, közvetlen eladó, és a tengerentúli Homokszóró gép professzionális gyártó, szállító és gyár, kérjük, forduljon hozzánk, mindig a igényeinek CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA Homokszóró gép. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Hot Tags: Homokszóró gép, Kína, gyártó, beszállító, gyár, nagykereskedés, márka, ár, eladó, hot sale, made in China, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőség, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like