Homokfúvás Booth

Termék részletek
Termék leírása
Homokfúvás szoba elsősorban a nagy részén kezelni, vagy speciális és bonyolult munkadarab felületi tisztító rozsda eléréséhez szerkezetének növeli a tapadás a munkadarab és a bevonat és egyéb hatások. A Homokfúvó szoba telepített szórópisztoly tiszta a munkadarabok felületének power, fém csiszoló Robbantási ügynök sűrített levegő használatával.

A munkadarab végzi a kocsi, és a csiszolóanyag automatikusan rendezve, és automatikusan törlődnek.Ajtók
A szolgáltatás ajtó hegesztett profilok épül és a záró acél lemez, és belsőleg bevonva kopásálló gumi. Egy exkluzív tömítő rendszer megakadályozza, hogy a veszteség a koptató hatású anyagok, és lehetővé teszi a záró ajtók, erőfeszítés nélkül. Tetszés szerint, lehet két ajtóval ellátott (alagút típusú szoba) és az üzemeltető egy ajtó. Érzékelők csatlakoztatott az ajtók automatikusan megszakítja a homokfúvási folyamatot, egyikük megnyitásakor.
Világítótestek
Minden LED lámpák építése és a helymeghatározás engedélyezése melletti maximális kihasználtság a fényesség. A leerősítő rendszer lehetővé teszi a könnyű eltávolítás, karbantartás.
Működő kamarák
Beépített acél színű csempe, ők is modulált annak érdekében, hogy bármelyik dimenziót, a magasság, a szélesség és a hosszúság. Belül (kivéve a felső) van egy gumi bevonat, amely megvédi őket a kopástól és segít az akusztikai szigetelés.
Vízszintes transzfert koptató anyag
Ez a rendszer egyesíti a meghajtó lehúzó szekerek, ez a magatartás a koptató hatású anyagok, a központ a működő kamra, ahol gyűjtik a Csigás továbbító (egyes esetekben futószalag), amely folytat a koptató hatású anyagok, a lábhoz a vödör lift (koptató hatású anyagok tisztító). Az egész padló felületre van egy rács, amely fedezi a perforált lemez, amely megtartja a nagyobb szennyeződéseket, vagy még a kis alkatrészek, amelyek véletlenül csökkenhet, emeletén. Ez az egyedülálló rendszer a CMV igényel egy sokkal kisebb beiktatott erő, hogy a más rendszerek, köszönhetően a súrlódási együttható (viselet), amely sokkal kisebb ez a rendszer.
Vezérlőpult
Szerelve egy árnyékolt szekrény, hővédelem és biztosítóberendezés a motorok, amely lehetetlenné teszi, hogy csatlakoztassa őket a rossz sorrendben rendelkezik. Másik lehetőségként automatikus ellenőrzésére szolgáló berendezések PLC van ellátva. A legfontosabb nemzetközi szabványok között, amely megfelel a az EGK 60204-1.
Ha keres a új Homokszóró bódé eladó, gyári ár, a márka, made in Kína, forró eladás, közvetlen eladó, és a tengerentúli homokfúvás booth szakmai gyártó, szállító és gyári, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mi mindig az Ön igényeinek CE, személyre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű és PUHUA homokfúvás standján. Üdvözlünk a nagykereskedelmi termékek jó minőségű és professzionális megjelenésű tőlünk.
Hot Tags: homokfúvás booth, Kína, gyártó, szállító, gyári, nagykereskedelem, márka, árak, eladó, forró-eladás, gyártott-ban Kína, új, puhua, személyre szabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like