Rotor Sand Blaster gép

Rotor Sand Blaster gép
Csevegj most
Termék részletek

Rotor Sand blaster gép

Leírás

Kaparókkal és két nagy sebességű rotorral van ellátva, amelyek egy pengével rendelkeznek a gép alvázában. az alváz az óramutató járásával egyező irányban forog, a forgórész és a kaparó az óramutató járásával ellentétes irányban forog. A forgósebesség nagyobb, mint a futómű sebessége. Mivel az alváz és a rotor ellentétes mozdulattal rendelkezik, és a sebesség más, így a homlok homokja eltérő sebességkülönbséget kap. A homokszemek megfelelő súrlódási erőt és nyíróerőt eredményeznek, ami az őrlést, a keverést, a törést okozza. Ez a fajta gép nem csak nagy hatékonysággal keveredik, és a keverés után a homok jó minőségű.

felhasználások

Főleg használt öntött műhely homok kevert, vagy kevert egyetlen gép homok homok lehet keverni száraz film homok, kemény homok, a homok felszínén és a mag homok, üveg, kerámia, tűzálló, stb is lehet használni az ipar kevert különböző por, szemcsés anyagok.

technikai paraméterek

Tétel


S1420S

S1425E

Lemez átmérője

mm

φ2000

φ2500

Egyszeri adagolás

kg

1500

3000

Termelékenység


40

90

A kaparás ereje

kw

37

90

A rotormotor teljesítménye

kw

2 * 18.5

2 * 37

A forgórész-motor értékelése

fordulat

34.5

26

Rotor forgási sebessége

fordulat

270

350


Ha keres egy új rotor homok blaster gép eladása, gyári ár, márka, Kínában készült, forró eladás, közvetlen eladó, és tengerentúli rotor homok blaster gép szakmai gyártó, szállító és gyár, kérjük, forduljon hozzánk, mi mindig az Ön igényeinek CE, testre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA rotor homok blaster gép. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Vizsgálat