QWD sorozatú huzalháló szalagfúvó gép

QWD sorozatú huzalháló szalagfúvó gép
Termék részletek

QWD sorozatú drótháló öv szúró robbantó gép

111_副本.jpg

A PUHUA többféle kerék-robbanó berendezést kínál számos konfigurációban. A hálószalag gépek az egyik legnépszerűbb rendszerré váltak. A hálószalag gép egyik legfontosabb előnye, hogy az alkatrészeket a felfelé és lefelé lévő robbanó kerekek hatásának teszik ki. Szinte teljes lefedettség érhető el anélkül, hogy újra kell irányítani az alkatrészeket, mivel azokat egy vezetékes hálószalagon szállítják. A soros egységtípus, a részek végtelen dróthálós övre vannak helyezve, és többszörös robbanó kerekekkel ellátott alagúton keresztül szállítják. Az alkatrészeket manuálisan vagy automatikusan betölthetik és kirakodhatják a folyamat követelményeitől függően. Jó jelöltek azoknak az alkatrészeknek, amelyekben részleges ütközésről van szó, elfogadhatatlan.

technikai paraméterek

Nem.

Tétel

Egység

Adat

1

A gép teljes mérete (L * W * H)

MM

Körülbelül 7000 x 2870 x 5400

2

Magasság a talajról az övre

MM

1400

3

Etetés bejárati mérete (szélesség * magasság)

MM

1000 * 500

4

Max. egy munkadarab súlyának betöltése

KG

65

5

Tisztítási sebesség

m / min

1 ~ 2,5 (a különböző tisztítási követelményeknek megfelelően fokozatmentes frekvenciaváltással állítható be

6

Rozsda eltávolítás szabvány


Sa2.5

7

Az anyag és az intenzitás tartományának kezelése


Acél, rozsdamentes, alumínium, stb.

8

Felületi érdesség

μ

20 ~ 75 (a felvétel méretétől függ)

9

Teljhatalom

KW

Mintegy 53.1

10

Sűrített levegő fogyasztása

m³ / min

0.3

11

Sűrített levegőnyomás

MPa

0,5-0,7

12

Alapítvány


Nincs gödör, vízálló

13

Zajszint

dB
Ha keres új qwd sorozat drótszövettel övszóró robbantó gép eladó, gyári ár, márka, Kínában készült, forró eladás, közvetlen eladó, és a tengerentúli qwd sorozat drótháló öv shot robbantó gép a professzionális gyártó, beszállító és gyár, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, mindig az Ön igényeinek CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA qwd sorozatú dróthálós övszóró robbantó gép. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Hot Tags: qwd sorozat drótháló öv szúró robbantó gép, Kína, gyártó, beszállító, gyár, nagykereskedelem, márka, ár, eladó, forró eladás, Kínában készült, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like