QH69 Görgős továbbító H fény lövés robbantási szakmai gépgyártó

QH69 Görgős továbbító H fény lövés robbantási szakmai gépgyártó
Csevegj most
Termék részletek

Roller típusú lövés robbantási gép-munkadarab tisztítása


Jellemzők:

1. acél lemez lövés robbantási gép egy háromféle típusú átmennek:

Roller közvetíti át, kocsi áthalad, fogas áthaladnak.

(2) széles körben használják az iparban a acél lemez, acél szerkezet, műszaki gép, híd, épület, és így tovább. A lövés robbantási, ez rozsda, oxid réteg, hegesztési salak és egyéb szennyező anyagok eltávolítása és erő felszíni stressz kiküszöbölése.

3. miután a lövés robbantási, ez növelő festék film, acél, rozsdamentes kapacitás javítása, minőségének javítása és acél szerkezet élettartamát meghosszabbítja.

(4) az acél felvételek a robbantási turbinák átkozott lesz összegyűjtött,megtisztítja a felvételek kör rendszer, és továbbra is használni lehet újra a robbantási turbinák.

(5) a munka munkafolyamat felvételek kör rendszer:acél felvételek a robbantási turbinák átkozott álló Csigás továbbító által gyűjtött, és szállított bucket lift, akkor a vödör lift eltörölné a mosás típusú helyezhette.

6. miután elválasztó,a por és a törött acél felvételek acél felvételek el kell távolítani, és jó acél felvételek tároló raktárhely adja meg.


201512151117460079956.png

Ha Ön keres új qh69 Görgőpálya íve h fény lövés robbantási szakmai gépgyártó eladó, gyári ár, a márka, made in China, forró eladás, a közvetlen eladó, és a tengerentúli qh69 Görgőpálya íve h fény lövés robbantási szakmai gépgyártó szakmai gyártó szállító és gyári, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, készséggel állunk az Ön igényeinek, CE, személyre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA qh69 Görgőpálya íve h fény lövés Homokfúvó gép professzionális gyártója. Üdvözlünk a nagykereskedelmi termékek jó minőségű és professzionális megjelenésű tőlünk.
Vizsgálat