Q37 kampós típusú lőfúvó gép szerkezeti alkatrészek öntéséhez

Termék részletek

Milyen előnyei vannak a horogra lövő robbantógépnek:

1. A népszerű gödörmentes szerkezet nemcsak a gödöralapozás építési költségeit és idejét takarítja meg, hanem megoldja a déli gödörben lévő víz okozta rozsdásodás és agglomeráció problémáját is az emelőben.

2. A negyedik generációs konzolos centrifugális lövöldözős robbantógép nagy lövéses robbantási térfogattal és nagy kidobási sebességgel jelentősen javíthatja a tisztítás hatékonyságát és kielégítő tisztítási minőséget érhet el.

3. Szimulált lövedékrajzok (ideértve a lövöldözős robbantógép modelljének, számának és térbeli elrendezésének meghatározását stb.) És a lövöldözős robbantógép összes rajzát számítógéppel (CAD) rajzolják ki. A robbantógép kiválasztása és elrendezése ésszerűbb. . Javul a lövedékek kihasználtsága és a munka termelékenysége, biztosított a tisztító hatás, és csökken a kamra testvédő lemezének kopása.

4. A hengerelt Mn13 lemezvédelmet a beltéri meleg területek tisztítására használják. A korábbi gumilemez-védelemhez képest élettartama jelentősen megnő, megjelenése gyönyörű és könnyen cserélhető. Népszerű módszer a gépház testének tisztítására.


Műszaki paraméter

1599205881(1)


Hot Tags: q37 horog típusú robbantógép szerkezeti alkatrészek öntvényéhez, Kína, gyártó, szállító, gyár, nagykereskedelem, márka, ár, eladó, forró eladó, Kínában készült, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like