A lövedékes turbina működési alapelve

Mint mindannyian tudjuk, a lövedékes robbantógép feje a lövész robbantógép része, amelyet nagyon könnyű megrongálni. Mi a fej működési elve? Ma a Qingdao Puhua műszaki szerkesztője beszél a lövöldözõ gép fejének alapelvéirõl.

A dobófejben lévő kettős tárcsákat egy egészbe szegecselték, hogy kialakítsák a járókerék testét. Mint mindannyian tudjuk, a járókerék test nyolc pengével van ellátva, és a járókerék test és a forgókerék közepén található forgókerék a motor által meghajtott főtengelyre van felszerelve. A burkolat belső burkolata védőlemezgel van ellátva, a burkolat héja pedig irányhüvellyel és lövedékcsővel van ellátva. Amikor a gép működik, a lövedék a lövedékcsőből a lövöldözõ gépbe áramlik. A lövedék kezdeti sebességét a kerékkel lehet elérni, amely a pengével szinkronban forog. A lövedék az irányhüvely ablakon át repül, és a nagysebességű forgó pengére dobja az irányhüvelyen kívül. Miután a kés tovább gyorsította, a dobja a tisztított munkadarab felületére.

Ezért a lövedékes robbantógép fejének minősége közvetlenül befolyásolja a munkadarab tisztítóhatását. Ezért a jó minőségű robbantógép szintén fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor a felhasználó megvásárolja a robbantott robbantógépet. Ha van probléma a lövöldözõ gép fejével kapcsolatban.