Miért van szükség robbantásra az autópálya-híd járdán?

1. A robbantás után a súrlódási együttható elérheti a 0,7–0,75 (Mu 65km / H) értéket, és a textúra mélysége 0,45;

2. A lövedékes robbantóberendezés egyszerre megtisztíthatja és megtisztíthatja a beton felületén lévő iszapot és szennyeződéseket.

3. Fontos, hogy a beton felületét egyszerre borotváljuk, hogy a felület egyenletes és durva legyen.

4. A vízálló réteg és a beton alapréteg kötőszilárdsága jelentősen javul, és a folyamat során a betonrepedések és más betegségek teljes mértékben felfedhetők, hogy előzetesen orvosolják a szükséges intézkedéseket.

5. Az alagút járdájának csúszásgátló tulajdonságai magasabbak. A robbantási eljárás egyszerű feldolgozással, kis beruházással, alacsony működési költségekkel, jelentős hatással és környezetvédelemmel járó feldolgozási módszer.

6. A robbantóberendezések használata az alagút burkolatának időszakos tisztításához nagymértékben javíthatja azt a helyzetet, amikor a burkolat súrlódási együtthatója a szennyeződés és a gumiabroncsok miatt csökken, ami jelentősen javítja az alagút burkolatának csúszási ellenállását és jelentősen csökkenti a balesetek arányát.

未标题-1

A járdalapú robbantógép olyan gép, amely mechanikus módszerrel nagy sebességgel és egy bizonyos szögben lövéseket dob a munkafelületre. A lövés becsapja az út felületét, durvavá teszi az út felületét és eltávolítja a maradékot. Ugyanakkor a porgyűjtő által generált negatív nyomás visszanyeri a pelletteket és a tisztított szennyeződéseket és port. A levegőáram tisztítása után az ép pellet automatikusan újrahasznosul, és a szennyeződések és a por szintén a porzsákba esnek.

1

A Qingdao Puhua Heavy Industry Group professzionális mechanikus berendezések gyártója, erős gyártási szilárdsággal és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatási rendszerrel. A cég nemcsak lövedékes robbantógépeket gyárt, hanem CNC lyukasztógépek berendezéseit is, ami jó választás a gépek és berendezések megvásárlásához.