Milyen tényezők befolyásolják a robbantógép árát

1. A robbantott gép típusa határozza meg a robbantott gép árát

A különféle típusú robbantógépeknek árban különböznek egymástól, például: függő típusú és lánctalpas robbantógép, az ár közöttük drágábbnak kell lenni, mint a függő típusúnak, mivel a különbség a két különböző munkadarab között kerül feldolgozásra, a teljesítmény eltérő, és az építés költsége is eltérő. Általában jobb, mint a lánctalpas típus.


2. A robbantott robbantógép tartozékok fontossága meghatározza a robbantott robbantógép ár-érték arányát

(1). A robbantógépek között a fontos részek a védőlemez, az irányhüvely, a penge és a forgókerék.

(2). Ezek között háromféle védőburkolat létezik, beleértve a felső védőburkolatot, az oldalsó védőt és a védőburkolatot.

(3). A fröccsöntő gépet felületkezelés jellemzi, amely elsősorban eltávolítja a munkadarab feszültségét, valamint a rozsda és a rozsdaréteg méretét.

(4). A különböző robbantógépekhez használt típusú robbantógép-kiegészítők szintén eltérőek. Természetesen a lövöldözõ gépek tartozékainak ára is változhat.


3. A munkadarab-robbantási folyamat eltérő, és az alkalmazott modell is eltérő

(1). Ez elsősorban a munkadarab típusától függ, a különböző munkadarabok hatása eltérő lesz.

(2). Az anyagok kérdése az, hogy vas-, acél- vagy alumínium-lövedékeket használnak-e.

(3). A tényleges feldolgozás és gyártás során kipróbálhatja és összehasonlíthatja, bármi is meglepő hatás, használhatja melyiket.

(4). Természetesen a kiválasztott lövöldözőgép ki tudja dobni a teljes textúrát, és a tényleges helyzetnek megfelelően választhat.


未标题-1