Milyen óvintézkedések vannak a Hook Shot robbantógép használatakor?

A horogszóró gép használatakor észrevehető problémák:


1. A kezelőnek munka közben tartózkodnia kell a lövöldözőktől.


2. A robbanóhelyiség karbantartási ajtaját nem szabad kinyitni, amíg a berendezés működik.


3. Mielőtt megvizsgálná a szántóföldi berendezéseket és az elektromos alkatrészeket, kapcsolja ki a megfelelő hálózati kapcsolókat (kés-kapcsoló és automatikus légkapcsoló), és értesítse a főkonzol-kezelőt.


4. Helyezzen egy táblát az alacsony feszültségű elosztó panel elé: „Karbantartás alatt, nincs áramátvitel”.

未标题-1

5. Ellenőrizze a lövedék rezgését. Ha a gépen nagy vibráció tapasztalható, azonnal állítsa le a gépet, ellenőrizze a lövedék kopó alkatrészeinek kopását és a járókerék súlyát, és cserélje ki a kopott alkatrészeket.


1) A tisztítóberendezés fő áramforrását le kell vágni, mielőtt kinyitná a lövöldözős készülék végének fedelét.


2) Soha ne nyissa fel a burkolatot, ha a lövedék nem állt le teljesen.


6. Rendszeresen töltse fel az új lövedékeket. Mivel a lövedékek használat közben elkopnak és eltörnek, bizonyos számú új lövedéket rendszeresen pótolni kell. Különösen akkor, ha a tisztítandó munkadarab minősége nem érhető el, a túl kevés lövedék fontos oka lehet.


7. Rendszeresen kenje meg a berendezés összes motorját és csapágyát. A kenési alkatrészekről és a kenési időkről a "Hat kenés" című részben olvashat.


8. A lövedékes robbantógép pengéinek felszerelésekor ügyeljen arra, hogy a 8 pengék csoportjának különbsége ne legyen nagyobb, mint 5 gramm. A pengék cseréjekor a 8 pengéket egyszerre kell cserélni, és a pengék kopását, az osztókereket és az irányhüvelyt gyakran ellenörizni kell, hogy idöben cseréljék azokat.


2