Milyen óvintézkedések vannak a lövedék robbantása előtt?

Mire kell figyelni, amikor a lövöldözõ gép elindul? Vannak olyan aspektusok a nagy gépeknél, mint például a robbantógépek, amelyek használat előtt, vagyis bekapcsolásuk előtt különös figyelmet kell fordítaniuk:

1. Ellenőrizze a "átadási rekordot".

2.Működés előtt ellenőrizze a sárvédő, a gumi függöny, a görgő és az egyéb kopó alkatrészek kopását, és időben cserélje ki őket.

主图模板

3.Ellenőrizze a különböző mozgó alkatrészek együttműködését, függetlenül attól, hogy a csavarkötés laza-e, és időben húzza meg.

4.Ellenőrizze, hogy esetleges hulladék esett-e a gépbe, és időben távolítsa el azt, hogy elkerülje a berendezés meghibásodását, amelyet a különféle szállítási összeköttetések elzárása okozott.

5.Ellenőrizze, hogy az egyes alkatrészek kenése megfelel-e a követelményeknek.

6. Indítás előtt csak akkor készíthet indulásra, ha megerősítést nyer, hogy a helyiségben nincsenek emberek, és a bejárati ajtó megbízhatóan zárva van. A gép indítása előtt jelet kell küldenie, hogy hagyja elhagyni a gép közelében lévő embereket.

7. Helyesen kövesse az üzemeltetési eljárásokat.

未标题-1

A berendezésgyártó ipar fejlesztésével a lövöldöző gépek is nagy előrelépést hoztak, és számos új termék született, mint például: közúti lövések, acéllövések, acélnyalábok stb. a robbantógépek is megváltoztak, és felosztottabb felszerelések jelentek meg: speciális felszerelések, például autóipari robbantógépek, acélcsövek belső robbantógépek és balekrúd-robbantógépek.