Melyek a tartozékok, amelyeket gyakran cserélnek fel lánctalpas robbanógépek

Milyen kiegészítők vannak gyakran a lánctalpas robbantó gépek helyébe?

Az általános robbantógép egyfajta önpusztító eszköz. Az acélrúd egyúttal egyfajta kárt okoz magában a berendezésben, miközben üt a munkadarabra. Az általános lánctalpas robbantógép kopó alkatrészei a következők:

1. A robbantógép belső burkolata, a robbantógép irányított hüvelye, a hasítókerék, a járókerék, a felső védőburkolat, az oldalsó védőszerkezet, a végvédő, a homokbevezető tölcsér, a nyomógyűrű, a tömszelence, a rögzítőelem és hasonlók.

2. A lőporlasztó gép lánctalpas övét, a lánctalpas övet szintén megérinti az acéllövés, tehát ez is kopó alkatrész.

3. robbantókamra testének pajzsai, rögzítői stb.

4. Porgyűjtő kiegészítők, porzsák, rappelő mechanizmus stb.

A Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd. fő termékei az általános célú robbantógépek: horog típusú, lánctalpas típusú, áthaladó típus, naptári típusú, forgóasztal, huzal típus, járda típus, acélcső belső fal típusa, lövés robbanógép-alkatrészek karbantartása stb. A terméktervezés számítógépes CAD-alapú tervezést alkalmaz, amely költséghatékony termékeket kínál öntéshez, kohászathoz, autóiparhoz, hajógyártáshoz, építési, bányászati gépekhez és mérnöki gépekhez Kínában, és különféle nem szokásos speciális öntőgépek a felhasználó igényei szerint.

Ha többet szeretne tudni a lövöldözõ gépekrõl, kérjük, hívjon minket, vagy jöjjön a Puhua gyárba, hogy megvizsgálja és tárgyaljon!