A láncfúvógép függő felhasználási lehetőségei és előnyei

A kondenzációs átmenő lövedékes gép olyan eszköz, amely nagy sebességgel forgó járókerekekkel lövedékeket dob ​​el a munkadarab felé egy bizonyos sebességgel, ezáltal hatékonyan megtisztítva és erősítve a munkadarab felületét. Magas gyártási hatékonysága miatt alkalmas tömegtermelésre. Különböző munkadarabok kezelésére képes, különös tekintettel a szabálytalan és könnyű munkadarabokra, amelyeket széles körben használnak az autóalkatrész-gyártásban, a gépfeldolgozó iparban stb.

未标题-1

A nappali átmeneti lövedékes tisztítógép előnyei a következők:

1 ca Vezetékes lánc, multi-horog, lépésről lépésre történő működtetés segítségével a munkadarabok nem ütköznek egymáshoz és nem deformálódnak, és amennyire csak lehetséges, a hatékony helyre függeszthetők, és a gyártás hatékonysága magas.

2) Az egyszeri és az egységes formátum felhasználásával, négy nagy teljesítményû lövedék ésszerû konfigurációjával, a munkadarabokra sor kerül sor, amely megfelel a TES-02-2 szabványos erõsítési technológia követelményeinek, és eléri az elvárt erősítő hatás.

3) Az elektromos vezérlőrendszer importált PLC-t használ a teljes berendezés beindításának és leállításának vezérlésére, magas fokú automatizálás mellett. Ezenkívül a teljes berendezés teljes rendszerének dinamikus figyelését és védelmét is elvégzi, hang- és fényjelző rendszerekkel és automatikus hibakezelési funkciókkal.

4) A tisztítókamra felső, alsó és ellenkező oldala nagy króm kopásálló öntöttvasból készül, amelynek hosszú élettartama van. Egy fő és két kiegészítő tisztító helyiséget használnak; a felső varratokat és a munkaajtókat több réteggel tömítik, a szerkezet ésszerű, és a tömítési teljesítmény jó.

(5) A por eltávolító rendszer másodlagos por eltávolítást alkalmaz. A ciklon por eltávolítás és az impulzus szűrő por eltávolítás kombinációja jelentősen javítja a por eltávolítás hatását, és a por kibocsátási koncentrációja alacsonyabb, mint a megfelelő nemzeti szabvány.