A lánctalpas robbantógép használata és jellemzői

A lánctalpas robbantógép a gépiparhoz tartozik. Az új gépiparhoz tartozik, és alkalmas különálló, kicsi vagy közepes méretű tárgyak tisztítására. Nagy sebességű forgó ventilátorkerekekkel dobja a lövedékeket a lövedék robbantógép munkaterében lévő munkadarabba. A takarítás céljának elérése.

A lánctalpas robbantógépet főleg homoktisztításra használják kis öntvények, kovácsolt munkadarabok, rugók és más munkadarabok tisztításához.

A lánctalpas típusú robbantógép átfogóan alkalmaz különféle fejlett technológiákat itthon és külföldön. Ez egy jó tisztítóhatású, rendkívül kompakt felépítésű és szokatlanul alacsony zajszintű tisztítóberendezés. És a következő megkülönböztető jellemzőkkel rendelkezik.

1

Jellemzők:

1. Főleg három különböző vetítési sebesség létezik. Különböző különféle kiálló sebességek biztosítják a gép működésének különböző működési jellemzőit.

2. A hosszú élettartam és az egyszerű felépítés figyelemre méltó jellemzői.

3. A gyors elválasztási struktúra fejlett altípusát elfogadva kielégítő elválasztóhatással és magas termelékenységgel rendelkezik, ami javítja a gép élettartamát.

4. Az szíjtárcsa a jelenlegi nagyon fejlett gyorscserélő szerkezetet veszi át, amely javítja a gép működésének hatékonyságát és csökkenti a munkavállalók munkaterhelését.

5. A lánctalpas robbantógépben használt porgyűjtő a porkibocsátási koncentrációt alacsonyabbá teszi, mint a nemzeti szabvány, amely nemcsak megfelel az országos alacsony szén-dioxid-kibocsátású környezetvédelmi követelményeknek, hanem tovább javítja a munkavállalók munkakörnyezetét és a munkavállalók számára egészséges munka.