Az acélcső összetétele és működési alapelve lövedékes robbantógépen

1. Görgőasztal szállítása:

A gép munkadarab-szállító rendszere V alakú szarufákból áll, amelyek bizonyos szöget képeznek a kamra testével. A munkadarabokat előre hajtja a szarufák forgása a görgőasztalon. Ugyanakkor, mivel a szarufák V-alakú felülete szöget zár be a munkadarabokkal, meghajtja a munkadarabokat. Forogáshoz. Annak érdekében, hogy a munkadarab minden felületét megtisztítsuk.

(1). A szállítóhengeres asztal áll a bemeneti görgőasztalból, a robbantóasztalos görgőasztalból, a közbenső átmeneti görgőasztalból és a kimeneti görgőasztalból.

(2). A bemeneti és a kimeneti görgős asztalhengereket jó minőségű szénacél varrat nélküli acélcsövek, valamint edzett és edzett tengelyfejek hegesztik. A vázlat és a beépítési méretek hegesztés után kerülnek feldolgozásra, amely garantálja az 1,2T / m terhelést (a teherbírást az acélcső súlyának megfelelően lehet megtervezni) és biztosítja a koaxiálisságot.

(3). A robbantási helyiségben lévő robbantott hengerek magas króm kopásálló öntöttvas hüvelyekkel vannak felszerelve, amelyek könnyen cserélhetők.

0_副本

2. Robbantási és rozsdamentesítő rendszer:

Ez egy elülső tömítőhelyiségből, a robbantási helyiségből, a középső elszigetelő helyiségből, a tisztító helyiségből, a hátsó lezárási helyiségből, a forgatás újrahasznosító rendszeréből és a robbantási helyiség pormentesítő rendszeréből áll.

3. Robbantási tisztítóhelyiség:

A tisztítóhelyiség elsősorban az acélcső felülettisztításáért felelős a robbantás és rozsda eltávolítása után. Az acélcső és az acélcsiszolás tisztítása az acélcső felső felületén a rozsda eltávolítása után kulcsfontosságú kérdés. Cégünk számos acélcső-robbantási és rozsda-eltávolító projekt végrehajtása során felhalmozott tapasztalatokon alapul. A külföldi termékek fejlett technológiájával kombinálva az acélcsövek tisztításához elsődleges tisztítás és másodlagos légfúvás módszerét javasolják: A levegőfúvás nagynyomású ventilátorral kétszer fújja a lövést a tisztítóhelyiségben.

1