Az előnyei Hanging Chain Shot Robbantási gép

Az előnyök a tetrén át eresztő lövés robbantási tisztító gép a következők:

1) Fogadja el a felsőkontor, multi-horog, lépés típusú időszakos működés, a munkadarabok nem bump vagy deformálódnak egymással, és lehet letette a hatékony térben, amennyire csak lehetséges, a magas termelési hatékonyság.

2) Fogadja el az egységes bemeneti és egykimenetes formában, segítségével az ésszerű konfiguráció négy nagy teljesítményű lövés robbantási eszközök, viszont a projekt a munka darab, amely jól teljesítette a TES-0220 szabvány erősítése műszaki követelmények és elérte a várható erősítő hatása.

3) Az elektromos vezérlőrendszer az importált PLC-t alkalmazza a teljes berendezéskészlet indítási és leállítási folyamatának szabályozására. Ez egy magas fokú automatizálás, és elvégzi a dinamikus nyomon követése és védelme minden rendszer az egész berendezéskészlet. Hang- és fényriasztó rendszerrel és automatikus hibakezelő funkciókkal rendelkezik.

4) A tisztítókamra felső, alsó és ellentétes oldalai nagy krómkopásálló öntöttvasból készülnek, hosszú élettartammal. Egy fő és két kiegészítő tisztítóhelyiséget fogadnak be; a felső varrás és a munkaajtó többrétegű zárt, ésszerű szerkezettel és jó tömítési teljesítménnyel.

5) A poreltávolító rendszer másodlagos poreltávolítást alkalmaz, és a ciklonpor eltávolítása és az impulzusszűrő poreltávolítása jelentősen javítja a poreltávolítás hatását, és a porkibocsátás koncentrációja alacsonyabb, mint a megfelelő nemzeti szabványok.


1