Acélfeldolgozó vonal

acélfeldolgozó vonal

Tegnap mind a szingapúri vásárlók által megvásárolt acélfeldolgozó sorokat kiszállították. Mivel az acélfeldolgozó vonal nagyon nagy, azt hat autóra osztották, amelyeket tegnap végül Szingapúrba küldtek.

JOJLLYNBBKRWWG7NA7PY%0U


acéllemez feldolgozási vonal   Kifejezetten acéllemez, szekcionált acél, gerendák vagy szerkezetek robbantására tervezték. Az acéllemez, acél profil, gerendák, rudak robbantására szolgáló robbantógépet úgy tervezték és gyártották, hogy az országon belül és külföldön egyaránt hasonló termékek előnyeit alkalmazzák.

A rozsdatisztító rész (lövegtisztítás) nagy hatékonyságú robbantókereket és teljes redőny típusú homokleválasztót alkalmaz.

A seprőgép speciálisan készített nagy szilárdságú nylon gördülőkefét és nagynyomású ventilátort alkalmaz. Az előmelegítő és szárító rész különféle fűtési módszereket alkalmazhat. A festékpermetező rész nagynyomású, légmentes permetezési módszert alkalmaz.

A teljes felszereléskészletet a PLC irányítja, és ez a nemzetközileg fejlett nagyméretű komplett berendezése.

Főleg acéllemez és különféle szerkezeti profilok felületkezelésére (nevezetesen előmelegítésre, rozsda eltávolítására, festékpermetezésére és szárítására), valamint fémszerkezetek tisztításához és megerősítéséhez használják.

_@_)SP]I74OLO(COTM0$8Z6

Az acéllemez-feldolgozó vonal cégünk számos termékének csak egyike. Cégünkben sok más típusú robbantógép és CNC lyukasztógép is található. Ha további információt szeretne tudni, üdvözöljük a Qingdao Puhua Heavy Industry Group-ban.