Megoldás a gyenge hatása a por eltávolító A Shot Blasting Machine

Hogyan lehet megoldani a rossz por eltávolítása hatása a lövés robbantási gép zavarta sok ember. Ma fogunk egy pillantást, hogyan lehet megoldani a rossz por eltávolítása hatása a lövés robbantási gép. A lövés robbantási gép eltávolítja a skála, rozsda és sorja a felszínen a kovácsolt rész, ami javíthatja a felület minőségét a kovácsolt rész. Egy speciális poreltávolító rendszer általában telepítve van a lövés robbantási gép, hogy tisztítsa meg a por során keletkezett lövés robbantási folyamat. A poreltávolító rendszer belsejében a lövés robbantási gép képes elnyelni a port is, és megoldja a problémát a lövés robbantási gép szennyezés. Ha a lövésrobbantó gép poreltávolító hatása gyenge, a felhasználónak először ellenőriznie kell a lövésrobbantó gép ventilátorvezetékeinek csatlakoztatását.

A lövésrobbantó gép ventilátorának megfelelő csatlakoztatása közvetlenül befolyásolja a lövésrobbantási gép poreltávolító hatását. Ha a ventilátor helytelenül van csatlakoztatva, a ventilátor felborul.

1. A lövésrobbantó gép ellenőrzésekor figyeljen a lövésrobbantó gép porzsákjának beállítására.

2. A porzsák beállításakor kerülje azt a problémát, hogy a porzsák azért sérült meg, mert a kötés nem szilárd.

3. A művelet során a felhasználónak azt is ellenőriznie kell, hogy a portömítés sértetlen-e. Ha a tömítés nem jó, a por szivároghat.

1