Shot robbanógép porgyűjtő hiba és megoldások

A robbantógép zsák típusú porgyűjtő rendszert alkalmaz. A robbantott gép üzemeltetése közben az üzemeltető óránként egyszer tisztítja a port a portalanító fogantyúján, és minden alkalommal tízszer megrázza a fogantyút. Miután a lövöldöző gép leállt, a kezelő manuálisan kinyitotta a hamutartalmat a zsákgép alján, hogy eltávolítsa a hamu felhalmozódását.

A zsákszűrő általános hibái és kezelési módszerei a működési folyamatban:

1. A porgyűjtő nem tudja eltávolítani a port, és a belső por felhalmozódása túl sok, ami elégtelen kipufogó levegőmennyiséget eredményez, amelyet időben ki kell tisztítani.

2. A kipufogó levegő beállításának a rezgés elmozdulása miatt, amelyet a nem megfelelő elszívott légmennyiség okoz, állítsa be a terelőlemezt;

3. A porgyűjtő szűrőzsákjában lévő túlzott porfelhalmozódás elégtelen légmennyiséget okoz, tisztítsa meg vagy cserélje ki a szűrőzsákot.

4. Ha a por eltávolító berendezés meghibásodik, azt meg kell javítani.

未标题-1

A robbantott gép porgyűjtője nem távolítja el a port vagy a por nem ideális:

1) A porgyűjtő ventillátorának vezetéke nem megfelelő, a ventilátor meg van fordítva, és a vezetékeket újra kell csatlakoztatni;

2) A porgyűjtő belsejében lévő ruhazsák nincs szorosan rögzítve, sérült vagy hiányzik, ezért időben be kell állítani;

3) A porkamra vagy a porvezeték nincs szorosan lezárva, és minden alkatrészt le kell tömíteni

4) A porgyűjtő és a csapágymechanizmus nincs aktiválva, vagy az aktiválások száma kevés. A por elzárja a kendőt, és a kendőhez tapadó port időben meg kell tisztítani.