Szaúd-arábiai A(z) Qingdao Puhua négy berendezések megrendelhető

Két ügyfelek, Szaúd-Arábialátogatott a gyár a múlt hónapban, érdekli őket a mi lövés, gép, Homokfúvó szoba festés szoba és a szárító.


A mérnökök és értékesítési személys be a cég, hogy nagyon érdekli őket, amikor az ügyfél tudja, hogy mi már exportált több mint 60 országban.


Után, hogy a mérnök részletes bevezette a design, amely szerint az ügyfél követelmény"munka, válaszolj néhány kérdésre, amely a iránt érdeklődő. A vevők nagyon elégedettek a mi mérnök technológia és a design is.

A mérnök útmutató az ügyfelek, hogy látogassa meg a mi workshop, elégedett azzal, hogy környezetünk oldal, részletek, feldolgozása. Ők döbbenve, amikor a mérnök azt mondta nekik is gyártunk speciális CNC lyukasztó gép 25 mm vastag lemez. Ők is érdekeltek a CNC lyukasztó gép, és azt mondta nekünk fog tartani a kapcsolatot a másik projekt.

Miután tárgyalt a technológia és az ár, a vevők döntést hozott, és négy berendezések megrendelhető cégünk, lövés, gép, Homokfúvó szoba, száraz típusú festés szoba és a szárító. A szerződéses összeg több, mint 300.000 dollár. Az ügyfelek azt mondta, járt többi négy vállalat, de válassz minket, nagyon büszkék vagyunk a áll ki-ból-a versenyző.

 

Most gyártunk ezeknek a berendezéseknek az ügyfelek számára.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg