Q32 típusú lövedékes robbantógép hajó Peruba

Manapság elkészült a perui ügyfelek által megrendelt robbantógép, amelyet csomagolnak és készen állnak a szállításra. A globális járvány ellenére a gyártást az ügyfél által megadott határidőn belül még befejeztük és biztosítottuk a lövöldözõ gépek minõségét. Miközben a járvány idején otthon tartózkodik a biztonság érdekében, megfontolhatja új felszerelések vásárlását. Amikor a járvány véget ér, gyorsabban behajthat pénzt, mint az ügyfelek. Ha bármilyen kérdése van a lövöldözős gépről, kérjük, keresse fel a We-t, tökéletes választ adhatunk Önnek.


1


A Q32 sorozatú robbantógépet felülettisztításhoz, rozsda eltávolításához, mindenféle közepes és kis méretű öntéshez, kovácsoláshoz és megmunkáláshoz a termék intenzívebbé tételéhez használják. Különböző folyamatskálákra alkalmas, egy- vagy közepes méretű, valamint kis méretű munkadarabokhoz is használható.

A Q32-es sorozatú, övteljesítményű robbantógép előnyei a fejlett tervezés, az ésszerű felépítés, az alacsony energiafogyasztás és a nagy hatékonyság.

1 (2)