Professzionális lövésű robbantó gépgyártók megmondják, hogyan kell a rázógépet megfelelően működtetni!

Shot robbantó gép a helyes működési eljárások:

711704436089706.jpg

Tumble öveltávolító gép

1, a működését lövés robbantó gép szigorú végrehajtása fix állású álláshelyek, ismeri a teljesítményét és jellemzőit a repülőgép.


2, Ismerje meg a lövéses robbantógép kezelési eljárását, használatát, javítását és karbantartását.


3, a kezelőnek ellenőriznie kell a kezelőpanelt (panel), mindenféle kapcsoló a kívánt beállítási pozícióba (beleértve a főkapcsolót is) kell lennie, mielőtt elindulna, hogy elkerülje a meghibásodást, az elektromos és mechanikai berendezések károsodását, .


4. A nem helyi üzemeltetők a balesetek elkerülése érdekében szabadon működtethetik vagy érinthetik az elektromos kapcsoló vezérlő területét, és nem lehetnek közel a helyi munkaterülethez.


5, az üzemeltetőnek védőruhát, szemüveget és így tovább kell viselnie.


6, Az üzemeltetők különös figyelmet fordítanak a panel összes típusára, amikor be van kapcsolva. Amikor az összes eszköz eléri a normál értékeket, a kis darukkal (görgős szállítószalagok) a munkaprogramba is működtethető. Ha megállapítást nyer, hogy az egyes műszerek nagyobb hibát jeleznek (nem normálisak) azonnal leállnak. Ellenőrizze a berendezés hibaelhárítását a rendszeres indítás előtt.


7, a berendezés működését, az üzemeltetőnek ellenőriznie kell a berendezést abnormális zajt és a készülék különböző részeinek túlmelegedését. Ha a berendezés súlyos működési hibát észlel, akkor a "vészleállító" gomb alatt javításra kerül, és együttműködik a szakemberekkel a berendezés hibájának kiküszöbölése érdekében.


A 8. ábrán az üzemeltetőnek a "berendezéskezelés" -vel kell felszerelni a robbantógépet a szokásos karbantartás és a heti karbantartás (beleértve a kenést is). A port és a szennyeződéseket a porgyűjtőben hetente időben tisztítsuk meg úgy, hogy ne befolyásolják a por eltávolításának minőségét és biztosítsák a berendezés jó állapotát.


9, az üzemeltetőnek el kell érnie a civilizált gyártási és biztonsági termelést ugyanakkor szigorúan hajtsa végre a váltási rendszer.


10, a munka véget ért, azonnal vágja le a tápkapcsolót, hogy a lövés robbantógép berendezések működését. És tisztítsd meg a munkahelyet.