Átadja a lövedékes robbantógépet. Küldje ide: Zhuhai, Guangdong

Ma a Q69 átmeneti lökéstű robbantógépet, amelyet a belföldi vásárlók rendeltek Zhuhai-ba, Guangdongba, rakodják és szállítják. Különböző nehézségek ellenére a Qingdao Puhua Heavy Industry Group az előírt időben és mennyiségben elkészítette az ügyfél berendezéseit.

主图模板

Q69 H típusú hengeres és acélszerkezetű robbantógépek, Homokfúvógépek robbantására szolgáló gépek, A homokfúvógépek a felhasználó igényei szerint vannak kialakítva, a munkadarabok tisztításához és megerősítéséhez használják. A robbantásos tisztítással nemcsak a felszíni rozsda eltávolítható, felkészülve a roncsolásmentes vizsgálat felületére és korróziógátló festékkel bevonva; ugyanakkor javítja az acél fáradtságát.

1

A Qingdao Puhua Heavy Industry Group professzionális mechanikus berendezések gyártója, erős gyártási szilárdsággal és tökéletes értékesítés utáni szolgáltatási rendszerrel. A cég nemcsak lövedékes robbantógépeket gyárt, hanem CNC lyukasztógép berendezéseket is, amelyek jó választás a gépek és berendezések beszerzésére.