My Company Acélcső Külső falú robbantógép berendezések leírása

Acélcső kültéri falú robbantó berendezés leírása


741235971330309_副本.jpg

Acélcső Külső falfúvó gép

Elektromágneses sebességvezérléssel, nagysebességű táplálással és küldéssel rendelkező berendezések, annak érdekében, hogy a munkadarab teljesen feljavuljon.A felszerelés a sekély mélyedések tervezését, telepítését és karbantartását könnyíti meg.


A nagy lövésű robbantógép (Swiss + GF + · DISA robbantási technológia) centrifugális robbantógép használata jelentősen javítja a tisztítási hatékonyságot, így megfelelő tisztítási minőséget kaphat.


A fogadó pilóta-tartállyal és csigás szállítószalaggal a munkadarab összegyűjtéséhez, szétszóródott felvételek készítéséhez.


A robbantási idő és a kumulált időzítési funkció a robbantó pengék és más kopóalkatrészek vezetésére szolgál.


A szimulált lövedék-térképek (beleértve a lövéses robbantó gépek modellszámát, a térbeli elrendezés számának és helyének meghatározását stb.) És a lövéses robbantógép teljes rajzai teljesen CAD-alapúak. A lövéses robbantó gépek kiválasztása és elrendezése ésszerűbb. A lövedékek hasznosításának és a munka termelékenységének javítása, a tisztító hatás biztosítása, a testőrség kopásának csökkentése.


ZGMn13 tiszta beltéri használatra védelem, speciális anyacsavarok rögzített anya, cseréje egyszerű és kényelmes, hosszú élettartamú, lövés robbantó berendezés jelenleg a legjobb helyiség test védelem fórumon.


Elválasztó az amerikai cég BE-függöny típusú elválasztó technológiával, jó elválasztással.


Lövedék vezérlőrendszer saját gáz-vezérelt szelepvezérléssel, egyszerű és megbízható kutatással és fejlesztéssel.

711704436089706.jpg

Acélcső lövés robbantó gép összetétele és szerkezete:


A külső falfúvó gép egy új típusú lövéses robbantó berendezés. Az elülső melletti helyiségből, lövéses robbanó tisztító helyiségből, lövéses robbantószerkezetből, hátsó reteszelő helyiségből, golyósanyag-újrahasznosítási tisztító rendszerből, görgős szállítószalagból, emelőkosárból, porelszívó rendszerből és elektromos vezérlésből áll A kompozíció része (lásd a főtervet). A gép lemezhegesztő részeit lövésnek vetették alá, hogy javítsák a rozsdaálló tulajdonságokat és a festék tapadását.