A közúti lövöldöző gép karbantartási pontjai

A közúti robbantású gépek karbantartásának főbb pontjai:

1. Hetente kétszer ellenőrizze az összes sebességváltót.

2. A közúti robbantógép összes olajozási pontját rendszeresen meg kell tölteni motorolajjal, kenőolajjal vagy zsírral, az igényeiknek megfelelően.

3. Minden műszakban kétszer ellenőrizze a robbantott gép védelmét, a pengét, a járókereket, az irányhüvelyt és az osztott kereket, és azonnal cserélje ki, ha sérült.

4. A tömítéseket (fogyóeszközöket) naponta ellenőrizni kell, és sérült esetén ki kell cserélni.

5. Cserélje ki a lövöldözős hajtómű főcsapágyainak csapágyait egy új, nagy sebességű zsírra.

6. Az üzemeltetőnek bármikor ellenőriznie kell a tisztítóhatást. Ha bármilyen rendellenesség tapasztalható, akkor a kezelőnek azonnal le kell állítania a gépet, és át kell vizsgálnia a berendezést.

未标题-1

Jelenleg a járdaszóró gépek technológiáját széles körben alkalmazzák a hídfedélzeti vízszigetelő rétegek építése, az acéldoboz-tartó korróziógátló építése, valamint a beton- és aszfaltburkolatok karbantartása területén.

A helytelen alapfelület-feldolgozási technológia és módszerek súlyosan befolyásolják az alapfelületnek a fedőréteg, a bevonó anyag és a vízálló anyag kötődési hatását, ami súlyosan korlátozza magának az anyagnak a teljesítményét, ezáltal súlyos károkat okozva a mérnöki minőségben. A burkolatfúvás jelentős szerepet játszik a betonhibák előzetes észlelésében és megelőzésében, mielőtt azok előfordulnának.