Fő jellemzői nagy roller shot robbantási gép

1. A lövés robbantási eszköz elrendezését számítógépes háromdimenziós dinamikus szimuláció szimulálja, és az elrendezett szöget és pozíciót a számítógép kialakítása határozza meg annak biztosítására, hogy a munkadarab teljesen és alaposan megtisztuljon, és a vak terület és a holtszög a minimumra csökkenjen.

2. A tisztítókamra testét acéllemez és profilacél váz ahegeszti. A kamra test bélelt egy 10 mm vastag kopásálló speciális vas védőlemez a védelem, és megvan nyomva egy védő anya a könnyű szétszerelés és csere. A védőlemezeket ölcsuklók védik.

3. Az adagoló- és kistöltőhengerek görgőtengelyei kiváló minőségű szénacél varratmentes acélcsövekkel és edzett és edzett tengelyfejekkel vannak hegesztve. A forma és a beépítési méretek feldolgozása egészében hegesztés után biztosítja a koaxiálisságot.

4. A lövedékkeringető rendszer fejlett túlfolyó és kompenzációs rendszert alkalmaz annak biztosítására, hogy a berendezés működés közben mindig megfelelő mennyiségű lövedékkel rendelkezzen, és ne legyen átmeneti veszteség a lövedékekből, ami hatással lesz a tisztítási hatásra.

5. Ez a berendezés kétlépcsős poreltávolítást alkalmaz. A port először az öregedő dobozon keresztül durva poreltávolításnak vetik alá, a nagyobb részecskék leülepednek, majd a szűrőpatron típusú porgyűjtőt finom szűrésre használják. A porrögzítési hatás jó, és a mikronpor poreltávolítási hatékonysága elérheti a 99,5%-ot.

6. Ezt a gépet a Siemens Programmable Logic Controller (PLC) vezérli, a frekvenciaváltó egyben Siemens termékek is, és más elektromos alkatrészek mind Chint termékek. Az egész rendszer automatikus/kézi kapcsolóval van felszerelve, és olyan biztonsági védelmi funkciókkal van felszerelve, mint az elektromos reteszelő, önzáró és hibariasztás a berendezés biztonságos működésének biztosítása érdekében.

主图模板