A mobil járda lövöldöző gép fontossága az autópálya járdán

Az autópálya-hídfedélzet mobil járdafúvóval tisztítva képes megfelelni a híd vízálló rétegtervezésének, az építési technológia és az ellenőrzési módszerek részletes előírásainak és szabványainak. Növelje a kötési szilárdságot a vízálló réteg és az alap között. Növelje meg az út élettartamát. A nagy járású útépítési projektek során a járdafelülettel robbantott gép tisztítását a járdaszélű robbantógép tisztításának nevezték meg.

A teljes és kiváló vízálló rendszer két részből áll:

1. Maga az anyag minőségének és teljesítményének garantálása;

2. Az építési folyamat garanciája.

A fenti két szempont együttes hatása teljes mértékben tükrözi a vízálló réteg szerepét, mivel elengedhetetlen az egész vízálló rendszer.

1

Évekig tartó vándorlás után, és utalva a külföldi tapasztalatokra, Kína releváns szabványokat és előírásokat fogalmazott meg a vízálló anyag teljesítménykövetelményeire vonatkozóan; az építési technikákra és módszerekre vonatkozó követelmények azonban kevésbé vonatkoznak. Különösen a híd alapfelületeinek jelenlegi felületkezelésénél a híd vízszigetelésében szinte az összes gyártó felismerte, hogy az alap felületének feldolgozási eredményei közvetlenül befolyásolják a teljes vízszigetelő rendszer minőségét, de a hídfelületkezeléshez valódi berendezés még nem létezett. .

A mobil tablettát robbantó gépek betonhidakon történő alkalmazása külföldön nagyon gyakori kezelési módszer. Kínában csak néhány híd használ felületi robbantógépet a felületkezeléshez. A jelenleg Kínában alkalmazott módszerek: mesterséges vésés, mechanikus vésés, nagynyomású víz stb. Mind alacsony építési hatékonysággal és súlyos környezetszennyezéssel bírnak, és még az eredeti betonfelületen is erős vibrációt generálnak, ami további mikro- repedések, és ez nem kényelmes nagyméretű gépesített építkezéshez. Rossz tapadás.