Az iráni ügyfelek három berendezést rendelnek Qingdao Puhua-tól

Fő termékei Qingdao Puhua Nehéz Ipari közé lövés robbantó gép, homokfúvó szoba, CNC torony lyukasztó gép, CNC lyukasztó gép vastag lemez, CNC prés fék, nyírógép, és így tovább. A cég 2009 óta kezdte meg a nemzetközi üzleti tevékenységet, már több mint 60 országban exportált.

SE3510.jpg

Nemrégiben iráni az ügyfelek meglátogatták cégünket , érdeklődnek a CNC torony-lyukasztó gépünketől, részletes mérnökeink bemutatták cégünket és gépünket, valamint néhány kérdést közöltünk az ügyfelekkel.

FCD39DEA530DBDCC7462A8C65C914E41.jpg

Mérnökeink útmutatják az ügyfeleket, hogy látogassák el műhelyünket, elégedettek a webhely környezetével és a részletfeldolgozással. Megdöbbentőek, amikor a mérnök azt mondta nekik, hogy speciális CNC-lyukasztógépet készítünk akár 25 mm vastag lemezre.

New design of AMD-357.jpg

Az ügyfelek nagyon érdekeltek voltak, amikor a mérnök azt mondta nekik, hogy fejlesztjük a mi technológiánk és megjelenésünket a CNC-lyukasztógépünkhöz, és szeretik az új formatervezésünket, amikor új felszerelés-megjelenítést mutatunk nekik.

IMG_0409_副本.jpg

Miután két hétig meglátogatta a céget, az ügyfél három hidraulikus CNC torony-lyukasztó gépet rendelett velünk. A szerződés összege körülbelül 220 000 dollár.


Most gyártjuk ezeket a berendezéseket az ügyfelek számára. Ezután átadjuk a berendezést az iráni ügyfélnek, és küldünk mérnököt a gép telepítéséhez és hibakereséséért.