Hogyan kell fenntartani a Shot Robbantási gép tartozékai

A belső részei a lövés robbantási gép tartalmazza a lövés robbantási gép részei, a lövés robbantási gép és részei, valamint a porgyűjtő, a szeparátor, a védőlemez a lövés robbantási szoba, az elektronikus vezérlő berendezés, a por eltávolítása ruhával táska, a por eltávolító ventilátor és a por eltávolítása ventilátor héj , Gumi padló leeresztő lemez lövés robbantási tisztító gép Stb.

A lövéssel történő robbantási gép tartozékaira vonatkozó rutinkarbantartási követelmények:

1. Ellenőrizze, hogy bármilyen törmelék vagy szemetet esik a lövés robbantási gép. Meg kell tisztítani a törmeléket időben, hogy megakadályozzák a lövés robbantási gép berendezés meghibásodása okozta eltömődés különböző átviteli kapcsolatok.

2. Készítse elő az előkészületeket, és ellenőrizze, hogy a felvevő gép tartozékai szorosan meg vannak-e húzva a működés előtt.

3. Mielőtt a lövés robbantó gép működik, ellenőrizze újra a kopás állapotát a lövés robbantási tábla, pengék, járókerék, irányított hüvely és egyéb viselési alkatrészek.

4. Ellenőrizze a különböző elektromos alkatrészek koordinációját, húzza meg erősen a csavarokat.

5. Shot robbantási tisztító berendezés ellenőrzi az egyes részek, hogy a töltés olaj megfelel az előírásoknak

Shot robbantási gép munka Mindaddig, amíg a napi karbantartási munka a lövés robbantási gép történik, a használati idő a berendezés megkell hosszabbítani. Csökkentse a hibákat.

未标题-1