Dél-Afrikába elküldött teljesen automatikus újrahasznosító homokszóró helyiséget

Tegnap a teljesen automatikus homokfúvó helyiséget elküldték Dél-Afrikába. A teljesen automatikus újrahasznosító homokfúvó helyiség alkalmas nagyméretű öntvények, kovácsolt acélszerkezetek, építőipari gépek, ipari kazánok, vegyipari gépek, hajóépítés és egyéb felületek vízkőtelenítésére, rozsdamentesítésére és erősítésére a bevonatok tapadásának javítására.

未标题-1

A teljesen automatikus pneumatikus szállító homokfúvóhely fejlett lövegfúvási technológiát alkalmaz. Mivel a robbantott padló méhsejt szerkezete eloszlik a robbantóhely felületén, és a szívó működési módja a bemeneti szél alatt, ez az egyenletes fentről lefelé történő levegőáramot képez a teljes homokfúvóhelyiségben, a robbantáskor keletkező port hatékonyan elnyomják a talaj felszínén lévő 0,5 m magasság alatt, így a robbantási helyiség jól látható, és a dolgozók munkadarabra gyakorolt hatása intuitív módon látható, tehát ez javítja a munkát is a munkavállalók hatékonysága.

2

Az Pricewater automatikus mechanikus továbbító újrahasznosító homokfúvó előnyei:

Ez az automatikus mechanikus továbbító és újrahasznosító homokfúvóhely-sorozat alkalmas nagyméretű öntvények és kovácsdarabok, hegesztett acélszerkezetek, mérnöki gépek, ipari kazánok, vegyipari gépek, hajóépítés és egyéb felületek vízkőtelenítésére, rozsdamentesítésére és megerősítésére a bevonatok tapadásának javítása érdekében .

A Puhua mechanikus újrahasznosító robbantóhely szerkezete egyszerű és megbízható, erős túlterheléssel rendelkezik, és ezt nem könnyű blokkolni. A mechanikus újrahasznosító robbantóterem előnyei a kényelmes telepítés, az alacsony költségek és a kényelmes karbantartás. A felületkezelő felhasználók használják.