Filter Dust Collector Hogyan hatékony a por eltávolítása?


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Először is, a szűrő porgyűjtő berendezés alatt egyfajta porelszívó berendezés?


Szűrő porgyűjtő berendezés megkülönböztetni a szavakat egy csomó modell, szűrő patront kell tenni a számos modell, a költségek az ügyfél barátok szerint a méret a levegő tervezése.

Ha a szűrőszűrőnek a szűrőporszűrő természete fontos tényező annak meghatározásában, hogy a porszűrő melyik típusa alkalmas a por kezelésére. Normális körülmények között a szűrőpatron szűrő poliészter rost nagyobb, a magas hőmérséklet nem túl magas. A hőmérséklet általános hőmérséklete 100 ° C alatt. Természetesen magas hőmérsékletű különleges anyagok vannak, de a költségek túl magasak ahhoz, hogy nem megfelelőek legyenek. Természetesen, ha különleges kérésed van, akkor a Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. találkozhat.

De az egyetlen hátránya az, hogy ha speciális szűrőbetétes anyagra van szüksége, akkor a tartozékok valószínűleg megvásárolni kívánnak minket. A gyártási ütemezésben több lehet, mint a szokásos porgyűjtő berendezések az építési idő hosszabb ideig.


1342151652615.jpg


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. Milyen előnyei vannak a szűrő porgyűjtő berendezéseknek?


1, a környezetvédelmi követelményeknek megfelelően 2m3 / h modulkombináció a légmennyiség felett.

2, érintőképernyős PLC automatikus vezérlés, könnyen megfigyelhető a működő állapot.

3, a doboz által elfoglalt külső ventilátor, a levegő mennyisége jelentősen megnőhet.

4, a szűrő automatikusan online tisztítás, nem kell megállítani a fogadó más műveletek, amikor a szűrő felületi telítettsége és ellenáll egy bizonyos megengedett érték, amikor az injekciós szelep automatikusan nyit, és a fogadó munkafolyamat viszont a szűrőegység egyedül vissza puha tiszta.

5, a nagy hatékonyságú szűrőpatron belső használata szűrőelemként, nedvességállóság, nagy szilárdság, jelentősen növelte a kezelési kapacitást.

6, jó tömítés, kompakt szerkezet, szabad másodlagos por, megtakarítási terület.

7, hosszú élettartam, a szűrőkomponensek gyakori cseréje nélkül, legfeljebb ötéves karbantartásig, így a porgyűjtő mindig jó állapotban van.

8, sűrített levegő automatikusan fúvott tiszta, hatékony szűrőanyag-regenerálás, paszta jelenség, alacsony nyomásveszteség, a ventilátor energiafogyasztásának és energiatakarékosságának csökkentése.

9, al-mikronos szűrő, kéményt nem lehet közvetlenül lemeríteni.

10, a befecskendező szelep behozatala, több mint egymilliószor élettartama, energiatakarékos sűrítettlevegő-fogyasztása, szemben a hagyományos porgyűjtővel, az injektálási nyomás több mint 30% -kal csökkenthető.

11, az 1um beállítható szűrő használata hatékonyan megakadályozza a víz és az olaj tartalmú törmelékrészecskék belégzését (opcionális).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Qingdao Puhua Nehéz Machinery Co., Ltd. szűrő por eltávolítása hatása hogyan?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. szűrő porgyűjtő egység a jelenlegi por eltávolítása hatékonyságát por eltávolító berendezés, szűrő, befecskendező szelep, a vezérlő rendszer használja világhírű importált termékek. A szűrőelem poliészter peritoneális égési eljárással és szuperfilmgé válik, akár 99,99% -os szubmikronikus részecske-szűrési hatékonyság, sűrített levegő fúvópor a szűrő visszaállításához, az ellenőrző rendszer az ember-gép interfész használatával automatikus vezérléssel érhető el.


Qingdao Puhua Nehéz Machinery Co., Ltd. szűrő porgyűjtő, hogy az elv a design?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. A környezetszűrő porgyűjtő egyedi kialakítása, a mosogató doboz után a függőleges szerkezet, az egyszerű karbantartó részleg próbál egyszerűsíteni a karbantartás, így a szűrő csere biztonságosabb, gyorsabb és könnyebb. Mivel a poregység hosszú élettartamot és kiváló porgyűjtést és tisztítási kapacitást biztosít, így biztosítja a hosszú működést, de a szűrő cseréjéhez a gyors, egyszerű vagy egyenletes szerszámok szétszedhetők és felnagyíthatók.


Normál működés esetén, mint például: gravitáció, inerciális erő, ütközés, elektrosztatikus adszorpció, szűrés és így tovább. Porszívó a bejárat tetejéről a szűrő típusú porgyűjtőbe, a nagyobb porrészecskék a keresztmetszet miatt nőnek, a szélsebességet javítják, és javítják a közvetlen elszámolást, a kisebb porrészecskéket a szűrőn keresztül. A por be van zárva a szűrőbetéten, tisztítsa meg a levegőt a patron középpontján keresztül a tiszta levegő kamrába, majd a ventilátor kiömléséhez. Amint a szűrő folytatódik, a szűrőpor és a patron felületén lévő por növekszik, és amint a szűrő tovább emelkedik, a szilárdtest-szabályozás a mágnesszelepet manipulálja a légrekesz szelep megnyitásához, és a nagynyomású levegő közvetlenül áramlik a szűrő központ kiválasztásához, a szűrő felületén összegyűjtött por tisztán tiszta legyen, hogy a szűrőkazetta regenerálódjon. A por a fő légárammal és a gravitáció hatására a porzsákban van. Ciklus, folyamatos szűrés, így a berendezés folyamatosan garantált.