Rozsdamentesítő megoldás autófékbetétekhez

A fékbetétek nagyon fontosak az autóalkatrészekben, mivel ez nagymértékben kapcsolódik a biztonsághoz. Használat előtt a fékbetéteket szintén meg kell robbantani egy lánctalpas robbantógéppel, hogy eltávolítsák a rozsdát, az oxidréteget és a homokot a fékbetétek felületéről. Egyéb szennyeződések

Fokozott tisztítási terv az autó fékbetétekhez:

1. Az autófékbetéteket egyszerre nagy mennyiségben lehet beépíteni a lánctalpas robbanóberendezésbe. Más tisztító megoldásokkal összehasonlítva időt, erőfeszítést, munkát takarít meg, gyors és kényelmes.

2. Az automatikus gyár testreszabhatja a lövöldözõ gép modelljét a saját tisztítási munkaterhelése szerint. A modell konfigurációja és mérete eltérő, és az ártartomány is eltér, attól függően, hogy milyen stílusra van szüksége.

3. Helyezze be az autó fékbetéteit az automatikus adagoló emelőbe tételenként, nyomja meg az adagoló gombot, és a fékbetétek közvetlenül belépnek a tisztítóhelyiségbe.

4. A robbantóhelyiségben lévő pálya automatikusan elforog, tehát a fékbetétek is megfordulnak, így a gépen levő robbantószerkezet egyenletesen üt meg a fékbetétek acélrúdján, és ritkán lesznek olyan helyek, ahol még nem volt tisztítani.

5.A gép porszívóval van felszerelve, és zsák típusú porgyűjtőt fogad el. Ezért a robbantáskor keletkező port közvetlenül a szövetzsákba szívják, tehát nem kell aggódnia a munkahelyi porszennyezés miatt.


q32