A robbantógépek és a robbantógépek általános ismerete

A robbanógép-kiegészítők és a robbanógépek általános ismerete:


I. Járókerék pengék lövöldözõ gépekhez

A penge elvesztésének fő oka az, hogy a lövedékkel való érintkezés mértéke valamivel nagyobb. Más kiegészítőkkel összehasonlítva a járókerék penge is komolyabb. Az élettartam körülbelül 500 óra. Befolyásolja a lövés robbantási hatékonyságát és minőségét.

yelun

2. Robbantógép-tartozékok

A lövöldözés irányító hüvelyét gyakran használják a lövés szögének beállítására. Ha ez az alkatrész megsérül és elhasználódik, akkor a lövés anyag mindenütt szétszóródik. Ebben az esetben ki kell cserélni vagy időben fenntartani.


3. A porlasztógép-kiegészítők porgyűjtője

Fontos és nélkülözhetetlen porgyűjtő a robbantógépben. Azt hiszem, nem kell többet mondanom róla. Ez nagy mennyiségű por-szennyeződés eltávolítására szolgál. Nem számít, melyik robbantógép működik, bizonyos mennyiségű porot és szennyeződéseket, valamint a porgyűjtő zsákját rendszeresen cserélni kell, különben ez befolyásolja hatékonyságát és a robbantási hatékonyságot. Az élettartam hosszabb lesz, mint más alkatrészeknél. A becslések szerint körülbelül három évbe telik. Mi az Ön minősége? Általában jobb kiváló minőségű szűrőtasakot választani.

chuchenqi

4. Lövés robbantógép tartozékok

Itt azt mondhatjuk, hogy a tablettakerék a legfontosabb sérült rész, miért mondod? Mivel sok szerepet játszik, mint közeg a pellet és a pengék között, természetesen kopást és veszteséget okoz. Az élettartam körülbelül 1000 óra.