CNC profil automatikus lyukasztó gép, a modern feldolgozóipar fontos hős!


t01db148c85a7a476b6.jpg1923215712.jpg

Qingdao Puhua Nehéz Machinery Co., Ltd. CNC profil automatikus fúrógép egy új típusú automatikus feldolgozó berendezések, amelyek különböző anyagokban a négyzet cső, cső, alakú cső feldolgozás félig lyuk vagy teljes lyuk, a csere a penész is feldolgozható A különböző különféle előírások és a forma a rekesz, lehet feldolgozni kerítés, ajtó virágok, polcok és egyéb cső, széles körben használják a modern feldolgozóiparban.

Qingdao Puhua nehéz gépek Co., Ltd. CNC profil automata fúrógép a nagy számú gyártók pro-Lai, kell tulajdonítani a kiváló teljesítmény jellemzői.


Először is, többfunkciós. Qingdao Puhua nehéz gépek Co., Ltd. CNC profil automatikus fúrógép bármilyen méretű, bármilyen anyag a cső alkotó számos tetszőleges alakja a lyuk, a cső fal lehet bármilyen vastagságú, lyuk középpontja állítható.

Másodszor, nagy pontosság. A fúrógépet a CNC megmunkáló központ vezérli, a megmunkált lyuk lapos és a középpont pontos.

Harmadszor, könnyen kezelhető. Az egész gép mikroszámítógép-vezérlést alkalmaz, könnyen megtanulható.

Negyedszer, rendkívül hatékony. A berendezésnek az egységnyi idő alatt, hogy megfeleljen a nagyszámú nyílás követelményeinek, a hatékonyság sokkal magasabb, mint a hagyományos ütés.

Ötödször, olcsó. CNC profil automatikus fúrógép vágószerszám alacsony energiafogyasztással, automatizált működtetés többet takarít meg sok embert, a csövek feldolgozási költségei jelentősen csökkentek.


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. A CNC profilú automatikus fúrógép az egyik legfejlettebb automatikus lyukasztó berendezés, annak funkciója, nagy pontosságú, alacsony költségű, a csövek feldolgozásához nagyszerű kényelmet, valójában modern. a feldolgozóipar.