A robbantógépben általánosan használt acél lövedék fogyasztásának kiszámítási rendje

Az általános alkalmazási folyamat során az emberek azt gondolják, hogy helyénvaló a névleges áramerősség és a terhelés nélküli áram kimeneti értékeit használni a robbantott robbantási áram pontosabb kiszámításához. Ha helytelen, akkor nagyon nagy a különbség. Ennek fő oka az, hogy az áramerősség csak annak megkülönböztetésére használható, hogy a lövöldözõ létesítmény irodai körülményei kielégítõek-e. A hatás továbbra is nagyon finom. Beszéljünk arról, hogyan lehet ellenőrizni és meghatározni a névleges áram és a terhelés nélküli áram közötti különbséget. Amit meg kell értenünk, az a, hogy a robbantott gép maximális robbantási képessége közvetlen kapcsolatban áll a lövöldözõ motor teljesítményével. Eléri a 16kg / kw.min-t.


未标题-1


Ossza meg a&# 39 következő specifikus képletet:

Az acélból készült robbantóberendezés alapvető áramlása (kg)=a robbantott motor teljesítménye (kg / kw * perc) * magának a robbantógépnek a teljesítménye (kw)

Egység értelmezése:

1.Kg: kilogramm, általában tömeg egység;

2. kw: kilowatt, teljesítmény egység;

3. perc: másodperc, időegység

Konkrétan meg kell érteni a következő bomlást:

15kw teljesítményű robbantógép, amikor az áram eléri a 30A-t, az acél percenkénti áramlási sebessége: (feltéve, hogy a motor teljesítménye 16kg / kW.min)

“15 * 16=240 kg”

Kedves barátaim, kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti bomlás csak egy példát egy al-algoritmusra, amelyet mindenkinek adunk. Nem lehet igaz. Az ügyfelek által biztosított termékek esetében továbbra is külön kell kiszámítani.