Automatikus újrahasznosítás Újrahasznosítás Környezeti homokfúvó gép1382237907515774281.jpg

1. Alapelv / automatikus újrahasznosítás újrahasznosítás környezetvédelmi homokszóró gép


A berendezés sűrített levegőt használ, hogy a munkadarab felülete feletti erővel, a csiszoló sugárral a munkadarab felülete felé haladjon, a munkadarab felületének csiszoló felületű rozsda eltávolításán keresztül, hogy a felület bizonyos fokú tisztaságra és érdességre, vákuumszivattyú vagy többfokozatú vákuumgenerátor negatív nyomásvisszanyerés A homok és por a homok- és porelválasztó rendszeren keresztül tovább szétválasztja a csiszolószétválasztást, a port és a rozsdát a portól.


2. Használja / automatikus újrahasznosítás újrahasznosítása környezeti homokszóró gép


Széles körben használhatók hajók, hidak, vízügyi projektek, bányászat, kőolaj, vegyipar, kohászat, papír, kikötők építése, légi járművek és járművek gyártása és egyéb területeken. A fejlett technológia feldolgozása, a környezeti homokfúvás átfogó nagy hatékonyságú. Mindkettő teljesen kezelni a különböző mozdonyok és más kis-és közepes méretű kiegészítők felszíni rozsda, a mérgezés a régi film, oxid és egyéb anyagok, hanem a felületi követelményeket az érdesség. Annak érdekében, hogy a festék a legmegfelelőbb alapot nyújtsa az utófeldolgozáshoz. A környezeti homokfúvás modell teljes belső szöget, külső szöget, síkot, radian kefét és más formákat alkalmaz, hogy alkalmazkodhasson a munkadarab különböző szerkezeti formáihoz.


201233016343.jpg


3. Kompozíció / automatikus újrahasznosítás újrahasznosítás környezeti homokszóró gép


Vázlatok szerkezete

1) Homok porszeparátor: a szorító segítségével gyorsan feltölthető a homok tartály.

2) Levegőnyomásmérő: a légfúvó légfúvójának légnyomását jelzi.

3) nyomáscsökkentő szelep: állítsa be a működési nyomás méretét

4) Kombinált szelep: gázvezérlő szelep: a homokszóró gép vezérlőelemének fő összetevője, a rendszer minősége közvetlenül befolyásolja, hogy a homokszóró gép megbízható homokfúvási művelet lehet-e. A kombinációs szelep jellemzőinek kombinációja a következő: homokfúvógép homokfúvási művelete különösen stabil és megbízható, mivel a homokfúvási műveletek során a homok és a por nem lép be a vezérlőegység belsejébe.


Vezérlőszelep vezérlés Az egész berendezés gázszabályozó szelepje vezérli az egész berendezés gázszabályozó szelepét, amely az egész berendezés gázszabályozó szelepét vezérli az egész gázellátó és vágó közúti ellátási és lekapcsolási közúti ellátási és lekapcsolási közúti ellátási és kivágási feladatok ellátására, ki-, gáz- és kipufogógáz-azonnali kapcsoló A homokszóró gép működése biztonságosabb.

5) a nyomástartály bélyegzésének vagy kipufogásának szabályozására nyitása és zárása révén

6) Mágnesszelep: nyitása és zárása révén a kombinált szelep működésének szabályozására

7) Hangtompító: kipufogó és kiküszöbölje a levegő zaját

8) Gömbcsap: szabályozza a robbantó gázt

9) Gömbcsap: a szabályozás növeli a levegőellátást

10) szűrőcső: porszűrő.

11) olaj- és vízleválasztó: a vízszűrés levegőforrása.

12) porcső: por tárolása.

13) keret: homokfúvó gép tartóelemek.

14) Gömbcsap: a vízelosztó szűrő vízálló.

15) homokszelep: állítsa be a homokszóró gép homokfolyását. Helyezett a tartály alján, beállítható a levegő és homok keverési arány, így a legjobb permetezési állapot.