AMD Cnc Punch gép tudása

Először is, mi a CNC-torony? A CNC torony puncs (NCT) számítógépes vezérlőrendszerből, mechanikus vagy hidraulikus rendszerből, szervo adagoló mechanizmusból, penészkönyvtárból, szerszámkiválasztó rendszerből, perifériás programozó rendszerből és így tovább. A CNC

Először is, mi a CNC-torony? A CNC torony puncs (NCT) számítógépes vezérlőrendszerből, mechanikus vagy hidraulikus rendszerből, szervo adagoló mechanizmusból, penészkönyvtárból, szerszámkiválasztó rendszerből, perifériás programozó rendszerből és így tovább.

Másodszor, mi a CNC toronygyártó nyomda gyártója? Sokan vannak Kínában, a Qingdao oldalon, a nagy keleti Qingdao még mindig viszonylag jó, a különböző részlegek teljesen felszerelt, CNC pagoda punch sajtót a gyár előtt a szigorú minőség-felügyelet és ellenőrzés. Biztosítsa a CNC torony puncs minőségét, pontosságát és stabilitását. Elmehetsz az igazi gyárba és megnézheted.

Az utolsó hangsúly a Qingdao nagy keleti részén található. A Qingdao Dadong Automation Technology Co., Ltd., amely a K + F, a termelést és az értékesítést integrálja, elkötelezte magát amellett, hogy javítja a lemezmegmunkáló vállalatok hatékonyságát és hatékonyságát, teljes körű műszaki megoldásokat kínálva az ügyfeleknek, és a Dadongot egy fém névadójává teszi lemezfeldolgozó berendezések Kínában. A vállalat egy erős műszaki kutatási és fejlesztési központot, a technológiai innováció révén az ipar fejlődésének irányításával cégünk kifejlesztett egy teljes elektromos kettős szervo torony sajtót (ED200), hatékonyabban fejlesztette a nagy lemezfeldolgozó vállalkozások termelési hatékonyságát.

Írja be a cikk végén, és így sok, jó termék nem kell sok eltúlzott szavakat, hogy a render, a legfontosabb az ügyfelek hasznossága, az ügyfél azt mondta, az ügyfél azt mondta jó, ez a termék jó, mi csak annyit adjon a termék teljesítményének leírásához, amennyire csak lehetséges, így kiválasztva. A vétel ideje nem fog meghiúsulni. Ha valóban megértjük a berendezést, meg tudjuk tudni, hogy alkalmas-e saját feldolgozóeszközeinkre.