Mechanikus CNC torony Punch előnyei

CNC-torony mechanikai ütés a számítógép szoftver programozási lemezjátszó kerék préselö számos nyílás egy tányérra, kötegelt bélyegzés CNC irodaautomatizálási berendezések eléréséhez számos. Fő alkalmazási területe az ipar, beleértve a gépek, villamos készülékek, hardver, stb, különösen a fémlemez, a legszélesebb körben használt CNC torony punch gépipar.

A mechanikus torony bélyeg megjelenésének az automatizált termelés érhető el egy egyszerű toronnyal ütés, amely egyszerű, időtakarékos és hatékonyabb. De a technikai személyzet CNC torony lyukasztó sajtó működését figyelni kell a probléma: használat előtt. Figyelmesen olvassa el a termék, a különböző termékek van különböző ways-hoz használ, gondosan meg kell értenie, annak biztosítására, hogy a helyét a különböző részeit a szélsőséges szerepe a probléma, hogy a probléma megtalálni és megoldani való felkészüléshez.

Mechanikus CNC torony ütés az acéllemez termékek szükséges gépi feldolgozása, a gép van osztott-ba bed, puncs, hajtásátviteli részek, etetés platform, rögzítő alkatrészek, rendszerek és így tovább. Amely hivatkozik a test, a test öntés és a hegesztési test; rendszer, aztán ott vannak az IPC, kép pontot.

Mechanikus CNC torony punch lehet használni, hogy a frissítés hatékonyságának biztosítása érdekében, megfelelőbb a nagy fémlemez feldolgozás, persze, nem kerülheti meg a hiányosságokat nem megfelelő részére feldolgozás nagy űrtartalom. Vannak sok jellegek-ból mechanikai CNC torony lyukasztó sajtó szerint a feldolgozás, a munkadarab és a követelmények, a választás, amely egy mechanikus CNC marógép punch press, megfizethető, mert mechanikai CNC torony punch, a felső annak érdekében, hogy és csökkenti a körkörösség, annak biztosítására, hogy a sikeres vizsgák aránya a termék feldolgozása pontosságának javítására.

Végül a hangsúlyt a mechanikus CNC torony punch prések használata figyelmet kell fordítaniuk karbantartási CNC lyukasztó, rendszeres olajcsere, ellenőrizze az áramkör és a meghajtó rendszer szabályos, szigorú összhangban a helyes használatának nagyságrendű művelet CNC torony lyukasztó gép, nem önkényesen megzavarják a rendelés művelet problémák elkerülése érdekében. Az utolsó pillanatban továbbra is éberen, és gép tartani egy biztonságos tartományban, ügyeljen arra, hogy saját biztonságát.