Guillotine Cnc Shearing gyártósor

Guillotine Cnc Shearing gyártósor
Termék részletek

Új formatervezés cnc Shearing Producing Line

A teljes gyártósor: CNC lyukasztógép, lyukasztó gép, hajlítógép. A gyártósoros berendezés acéllemez, rozsdamentes acéllemez, alumíniumlemez és vaslemez lyukasztására és hajlítására használható, és vághatja le azokat.


* A gép teljes acél hegesztési szerkezetet alkalmaz, a vibráció elriasztja a feszültséget, nagyon jó merevséggel és stabilitással rendelkezik. (gitárnyíró olló)

* Elfogadja a fejlett hidraulikus integrált elosztót, a kompakt szerkezetet, csökkenti a csővezeték csatlakozását, növeli a rendszer megbízhatóságát és egyszerű karbantarthatóságot. (gitárnyíró olló)

* Soros olajhengeres gép nyírási, nyírószög nem fog mozogni. (gitárnyíró olló)

* Visszatérve simán és gyorsan az akkumulátort. (gitárnyíró olló)

* A pengehézag kézikerekének beállítása pontos, gyors és kényelmes, a nyírószög állítható, csökkenti a fémlemez torzulását.

* Elektromos rúdkitörés, monitor, kényelmes és pontos helyzet. (gitárnyíró olló)

* Torre-rolling bsll, csökkenti az anyaglapot, és csökkentheti a súrlódási karcolásokat. (gitárnyíró olló)

* Az európai és amerikai nagynyomású hidraulikus ollók. (gitárnyíró olló)

* Acélhegesztett szerkezet, hőkezelés a belső feszültség kiküszöbölésére, jó merevséggel és stabilitással. (gitárnyíró olló)

阿玛达剪板 - 副本.JPG


Ha keres egy új Guillotine Cnc Shearing Producing Line-t, gyári árat, márkát Kínában gyártunk, forró eladást, közvetlen eladót és tengerentúli Guillotine Cnc Shearing Producing Line professzionális gyártótól, beszállítóktól és gyárunktól, kérjük lépjen kapcsolatba velünk , mindig az Ön igényeinek CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA Guillotine Cnc Shearing gyártósor. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Hot Tags: Guillotine Cnc Shearing Producing Line, Kína, gyártó, beszállító, gyár, nagykereskedés, márka, ár, eladó, hot sale, Kínában készült, új, puhua, egyedi, közvetlen eladó, jó minőség, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like