Guillotine Cnc Shearing gyártósor

Guillotine Cnc Shearing gyártósor
Csevegj most
Termék részletek

Új formatervezés cnc Shearing Producing Line

A teljes gyártósor: CNC lyukasztógép, lyukasztó gép, hajlítógép. A gyártósoros berendezés acéllemez, rozsdamentes acéllemez, alumíniumlemez és vaslemez lyukasztására és hajlítására használható, és vághatja le azokat.


* A gép teljes acél hegesztési szerkezetet alkalmaz, a vibráció elriasztja a feszültséget, nagyon jó merevséggel és stabilitással rendelkezik. (gitárnyíró olló)

* Elfogadja a fejlett hidraulikus integrált elosztót, a kompakt szerkezetet, csökkenti a csővezeték csatlakozását, növeli a rendszer megbízhatóságát és egyszerű karbantarthatóságot. (gitárnyíró olló)

* Soros olajhengeres gép nyírási, nyírószög nem fog mozogni. (gitárnyíró olló)

* Visszatérve simán és gyorsan az akkumulátort. (gitárnyíró olló)

* A pengehézag kézikerekének beállítása pontos, gyors és kényelmes, a nyírószög állítható, csökkenti a fémlemez torzulását.

* Elektromos rúdkitörés, monitor, kényelmes és pontos helyzet. (gitárnyíró olló)

* Torre-rolling bsll, csökkenti az anyaglapot, és csökkentheti a súrlódási karcolásokat. (gitárnyíró olló)

* Az európai és amerikai nagynyomású hidraulikus ollók. (gitárnyíró olló)

* Acélhegesztett szerkezet, hőkezelés a belső feszültség kiküszöbölésére, jó merevséggel és stabilitással. (gitárnyíró olló)

阿玛达剪板 - 副本.JPG


Ha keres egy új Guillotine Cnc Shearing Producing Line-t, gyári árat, márkát Kínában gyártunk, forró eladást, közvetlen eladót és tengerentúli Guillotine Cnc Shearing Producing Line professzionális gyártótól, beszállítóktól és gyárunktól, kérjük lépjen kapcsolatba velünk , mindig az Ön igényeinek CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, és PUHUA Guillotine Cnc Shearing gyártósor. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Vizsgálat