Hogyan useAMD-357 cnc lyukasztó gép

1. a prések önállóan kell működtetni az csak a tanulás, mastering a szerkezete és teljesítménye után aCNC lyukasztó gép, hogy ismeri az üzemeltetési szabályok és a működési engedély megszerzésére.

(2) megfelelően használja a biztonsági védelmet és a vezérlést eszközök aCNC lyukasztó sajtó gép, és ne szerelje szét őket önkényesen.

3. Ellenőrizze, hogy minden része aCNC lyukasztó gépszerszám mint átviteli, a kapcsolat és a kenés és a védő biztonsági eszköz normálisak.

(4) a gép működik üres munka előtt 2-3 percig, ellenőrizze a rugalmasság láb fékkel és más eszközök, és erősítse meg, hogy normál működés nélkül bármely betegségek után használható.

(5) a penész szilárdan rögzíteni kell, a felső és alsó formák össze kell hangolni, biztosítani kell a megfelelő pozícióba és kipirulás a gép szerszám vizsgálat kell végezni kézzel annak biztosítása érdekében, hogy a penészgombák munka, jó körülmények között.

6. Figyelj kenés vezetés előtt. Minden úszó tárgyak eltávolítása az ágyból.

7. amikor a sajtó halad, vagy fut, az üzemeltető kell állniuk, megfelelő, tartani egy bizonyos távolságot a kezét, és a fejét a gép, és figyelni, hogy a punch mozgalom mindenkor. Nem beszélgetni más engedélyezett.

8. speciális eszközöket kell használni, hogy a kis darabok a munka, lyukasztó, illetve, és kézzel kell használni közvetlenül táplál vagy alkatrészek.

(9) elkerülése érdekében a Földmunkák, amikor hosszú testrészek apró alkatrészeket, illetve lyukasztó zárójelben a biztonsági vagy egyéb biztonsági intézkedéseket kell beállítani.

10. Mikor single-stroke, a kéz és a láb nem kell elhelyezni a kéz vagy a láb fékkel, és át kell helyezni (lépcsős) egyszer a balesetek megelőzésére.

11. Ha két vagy több ember működik együtt, a személy emelő (futófelület) a fék kell figyelni kell a a feeder.

12. állítsa le a munka végén, levágta a hatalmat, törölje a szerszámgép és a környezet rendben.