Servo CNC torony lyukasztó

A Teljes Elektromos Servo CNC Turret Punch fő teljesítményjellemzői

(1) A fő átviteli mechanizmus nagy nyomatékú szervomotorral működik, amely közvetlenül kapcsolódik a forgattyús hajtókar-mechanizmushoz a tengelykapcsolón keresztül. Automatikusan kiválasztja a különböző vastagságú anyagokat, hogy megfeleljen a különféle bélyegzési folyamatoknak, és nagyon kényelmes lehet a speciális feldolgozáshoz. Mint például a vakok, kopogtatású lyukak, stb., Automatikus túlterhelés elleni védelemmel, folyamatosan nyomást gyakorolnak az út során, így a bélyegzés minősége nagyon magas. Az etető és a felső és az alsó lemezeknél a fő hajtás szervomotor leáll, ami kb. 40% energiát takarít meg. A szervomotor kényelmes vízhűtéses, stabil és megbízható teljesítményt nyújt, hosszútávú munkakörülményekre, karbantartást nem igénylő, zajmentes, hosszú távú folyamatos munkára.

(II) A vezérlőrendszer a FANUC OI-PD CNC rendszer, amely különböző vezérlőszoftverekkel van ellátva a CNC torony lyukasztó présekhez, ami könnyen kezelhető.

(C) A forgóállomás a féreg és a féreg szerkezetét szabályozható távolsággal és magas pozicionálási pontossággal fogadja el.

(D), torony

1. A torony anyaga: 45 # szénacél megrekedt és edzett, a forgótányér speciális felhúzásokat alkalmaz a párhuzamos feldolgozáshoz, amely biztosítja a felső és alsó szerszámpozíciók koaxiálisságát, és jelentősen meghosszabbítja a penész élettartamát.

2.Turret szerkezete: A japán mozaik kerékszerkezetet, a vékony tornyot és a hosszú ideig beállított Amada formát alkalmazva csökkentheti az öntömörgő önsúlyát, miközben a hosszú vezetőszerkezetet továbbra is pontos pozícionálással tartja.

(5) A nemzetközileg illesztett pneumatikus alkatrészek biztosítják a teljes gép teljesítményének megbízhatóságát.

(6) Az importált nagyméretű ólomgömbcsavarok és a széles helyű lineáris vezetők elfogadása a megmunkálási pontosság biztosításához.

(7) Az univerzális golyó és ecsetlemez keverő munkaasztal használata nemcsak csökkenti a szerszámgép zaját és rezgését, hanem megvédi a lemez felületét is. Hatékonyan megakadályozza, hogy a lemez felülete karcolódjon.

(8) Az "O" típusú zárt acéllemez hegesztett törzset használták és temperálták a kandallóban, hogy a stresszt eltávolítsák alaposabban.

(9) A lebegő pneumatikus fogó használata nagy erővel és zökkenőmentes etetéssel jár; az integrált fékbetétes féktárcsa jó merevséggel és kényelmesen mozgatja a bilincseket.

(10) A rendszer rendelkezik automata bilincsvédő funkcióval, amely nem tudja megnyomni a védelmi területet, csak az elmozdulás mozgásához, hogy biztosítsa a program működésének folytonosságát.

(11) Az integrált gerendarendszer, a kocsi és a keresztgerenda integrált kialakítása növeli a merevséget és a pontos pozícionálást, és a nagy sebességű etetés feltételei között stabilabb, és kiküszöböli az X tengely és az Y tengely dinamikus eltérítését a táblázat.

(12) Meg lehet valósítani a megmunkálási pályák és útvonalak megjelenítése szimulációját. Ha több alkatrész van vágva egy nagy táblán, akkor a tábla a lehető legnagyobb mértékben elmenthető és az anyagok felhasználása javítható.

(13) A rulett forgóállomás megjelenítése, a lyukasztási idő kijelzése, a feldolgozási mennyiség kijelzése és az élettartam (sürgetési idő) kijelzése.

(14) Automatikus szerszám kiválasztás és feldolgozás: A rendszer automatikusan kiválasztja a legmegfelelőbb szerszámot a feldolgozáshoz