Mi az a hidraulikus funkció, a hidraulikus sajtó?

Mi az a hidraulikus funkció, a hidraulikus sajtó?


A

Hidraulikus sajtó az első teljesen automatikus, és intelligens szervo elektro-hidraulikus kompozit nyomja meg a bélyegzés berendezéseket gyártó ágazat. Összehasonlítva a hagyományos punch prések és befecskendező prések, megvan, mechanikus szerkezet, a rendszer, és a funkció. Nagy áttörés. A hidraulikus lyukasztó sajtó elfogadja saját fejlesztésű dupla Holt-ciklus szervo rendszer ellenőrzési módszer, amely a nagyfokú emberiség, automatizálás, intelligencia és nagy teljesítményű funkciók. A

A

Hidraulikus Prés főbb előnyei a következők:

A

1. gyors blanking: A hagyományos típusú hidraulikus sajtó jellemzi a magas nyomás és a lassú sebesség, így a munka hatékonyságát nem magas. A szervo elektro-hidraulikus sajtó projekt került egy független innovatív szervo struktúra kialakítás. Válasz sebessége gyors, és a nyomás is gyorsan nőtt. A sajtolási sebesség elérheti a több mint 400mm/sc, és a legsürgetőbb hatása jobb, mint a hagyományos mechanikus lyukasztó sajtó. A rádiózavar-szűrő hardver termékek vagy nem-fém termékek, mint a tipikus termelés extrudált alumínium termékek, eset, watch band, Szemüveg keretek és alkatrészek, képkeretek, evőeszközök, jelek, zárak, autóalkatrészek és hardver alkatrészek vonatkozik.

2. nyújtás funkció:, hogy egy csomó fém deformáció a termék folyamatot hívják, nyújtás, nyújtás az életben felhasznált termékek rendkívül széles, nyújtó termékek általában egészítik ki a hidraulikus sajtó, míg a hagyományos mechanikus lyukasztó számítógép nem rendelkezik ez a funkció; a projekt technológiai szervo elektromos hidraulikus sajtó végezhet tökéletes nyúlik a különböző anyagok formájában termékek, mint edények, konyhai eszközök, villamos készülékek, fém kagyló, padlóburkolatok és gyújtás alkatrészek, stb, és a összeadás-ból a legújabb érintőképernyős technológia közvetlenül a nem mechanikus kapcsolat technológia beállíthatja a paramétereket, könnyen kezelhető, magas fokú emberiség is.

A

Hidraulikus technológia egyike a leggyorsabban növekvő technológiák Gépészeti berendezések. A csúszkát a sajtó a hidraulikus henger vezérli, és lyukasztó és nyíró hidraulikus munkadarabok használt. Ez képes felismerni a működő ciklus gyors esése a dia, lyukasztó- és nyíró le, gyors növekvő és megállás. Az elmúlt években, bélyegzés hidraulikus prések már javítása a gyorsasága a szám-ból ütések, aktív anti-elfogult technológia javítja a munka, jobb munka jellemzői és csökkentett sokk zaj csökkentés technológia, energia-megtakarítás hibrid átviteli technológia-hoz csökken erő telepítését és multi nyomás pont szinkronizálás technológia. Előrelépés történt a helymeghatározás a csúszkák és CNC vezérlő technológia átadására. A hátránya a hidraulikus és mechanikus présgépek, a múltban szinte teljesen eltűnt. A hagyományos bélyegzés feldolgozó berendezések is egyre inkább képesek alkalmazkodni a modern autóipar technikai teljesítmény, a folyamat minőségbiztosítás és a megbízhatóság, a nagy volumenű, nagy volumenű automatizált gyártási igényeit és Gazdaságos üzemeltetés.