Öntödei zöld homoköntvény

Öntödei zöld homoköntvény
Termék részletek

öntödei zöld homok öntési vonal

Az agyaghomok elsősorban agyagból és megfelelő mennyiségű vízből készül. A homokformát közvetlenül nedves állapotban lehet bezárni és önteni.A nedves formaöntésnek hosszú története és széles körű alkalmazása van.A nedves homok szilárdsága az agyag arányától függ. és a víz az agyag-iszapban. Miután a formázóhomot összekeverték, van bizonyos szilárdsága. Miután a tömörítést homokformába készítették, eleget tesz a fésülés és öntés követelményeinek.

8%Z02~$N)G1_5Q2R3TJU6Z6

A gyantahomok öntési folyamat alkotóelemei:
1. Shakout gép.
2: Rezgő szállítószalag.
3. Lift.
4.

5: Rezgő adagoló.
6: Rezgő aprító.
7. Mágneses elválasztó.
8. Helyrehozó.
Homokforraló és hűtőágy.
10. Homokkeverő.

Ha új öntödei zöld homoköntő sort keres eladó, gyári ár, márka, Kínában gyártott, meleg értékesítés, közvetlen eladó és tengerentúli öntödei zöld homoköntvény vonalra, professzionális gyártótól, szállítójától és gyárától, kérjük, bátran forduljon hozzánk , Mindig az Ön igényeinek kell megfelelnünk, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, valamint a PUHUA öntödei zöld homoköntő vonalon. És üdvözöljük tőlünk jó minőségű és professzionális kialakítású nagykereskedelmi termékekkel.
Hot Tags: öntödei zöld homoköntő vonal, Kína, gyártó, szállító, gyár, nagykereskedelem, márka, ár, eladó, forró eladás, Kínában készült, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like