Lyuk CNC lyukasztó gép vonal

Lyuk CNC lyukasztó gép vonal
Termék részletek

CNC lyukasztó gép sor lyuk

未标题-1.jpg

CNC lyuk puching gépsor áttekintése

Berendezés modell: AMD-DLC10000, stb. Ez a fajta cnc lyukú lyukasztó gépsor egy különleges berendezés autó hosszanti gerenda lyukasztó.

Logisztikai irány: szemben a termelési vonal, balról jobbra vagy jobbról balra.

1.1 a folyamat:

Megmunkálási program előkészítése (automatikus programozás) - a program bemeneti vezérlő rendszer megmunkáló - munkadarab központ automatikus helymeghatározás - X1 bilincs, bilincs - kiegészítő bilincs 1 kapocs - munkadarab végén elhelyezése - szűrő lyukasztó - X2 bilincs, bilincs - kiegészítő Bilincs 2 kapocs - rábélyegzi, befejeződött - stringer üres helyzetben - bilincs laza lemez vissza - hulladék kimenet.

1.2 fogadó szerkezet:

A zárt fő motor hidraulikusan meghajtott, magas-ridegség, hegesztés, és erős ellenállni a nyomásnak. A 14-vasútállomás-penész-line megállapodást, ami hasznos lehet a csere és a penész vizsgálatra rendezett.

1.3 vezérlési mód:

Elérése érdekében a kézi és automatikus átalakítás, konverziós egységes, folyamatos és a feldolgozási sor között. Egyetlen megmunkálás, csak egy megmunkáló helyzetben kerül csak egy ütést teljesített, illetve a következő mozgást végzett indításakor újra; csak egy lap feldolgozása során folyamatos, és minden egyes tengely visszatér a kezdeti pozíció a megmunkálás; a gyártási mód több lap dolgozhatók fel folyamatosan, és minden egyes tengely folyamatosan mozog.


A fenti CNC lyukasztó berendezések használatos félpótkocsik, buszok, traktorok, teherautók, különleges járművek, dump teherautók, mezőgazdasági járművek, rombolókhoz, edzők, garbage teherautók, kamionok, különleges járművek, tartálykocsik, öntözés, lyukasztó és a keretek feldolgozása és a hosszanti gerendákat járművek, tartálykocsik, alacsony profilú járművek, tömeges, különleges járművek, terepjárók, stb.

Ha Ön keres új cnc lyukú lyukasztó gépsor eladó, gyári ár, a márka, made in Kína, forró eladás, közvetlen eladó, és a tengerentúli cnc lyukú lyukasztó gép vonal szakmai gyártó, szállító és gyári, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk, mi mindig a CE, személyre szabott, igényeinek szakmai, versenyképes, magas pontosság, új és jó minőségű, és a PUHUA cnc lyuk lyukasztó gép vonal. Üdvözlünk a nagykereskedelmi termékek jó minőségű és professzionális megjelenésű tőlünk.
Hot Tags: CNC lyuk lyukasztógép vonal, Kína, gyártója, szállítója, gyári, nagykereskedelmi, márka, árak, eladó, forró-eladás, gyártott-ban Kína, új, puhua, személyre szabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like