Agyaghomok előkészítő kezelőfeldolgozó üzem

Agyaghomok előkészítő kezelőfeldolgozó üzem
Termék részletek

Az agyaghomok előkészítését kezelő feldolgozóüzem örvényáramú centrifugális gépek regenerálására szolgáló berendezés. Nagy sebességű forgótányér mennyiségi eszközregenerálásával, a centrifugális erő hatására a kopógyűrűre, a homok és a kopógyűrű között, és a súrlódás és a súrlódás között ismételten a homok között. ütközés, a fólia ragasztó felületén a homok eltávolításra került, a homok a tárcsa kopógyűrű és a regeneráció között esése után esik vissza, és a ventilátor dob tengelyében lévő regeneráló tárcsa felcsavarodik, erős légáramot képezve a tartózkodási helyre homok forrása, levegő elválasztása, menj a fólia ragasztóval és a porral, eleget tegyenek a regenerált homok technológiai követelményeinek.Régi homokkezelés az alacsony agyagtartalom halála után, levonva az új homok mennyiségét, a homok nagy nedvességtartalma, a folyadékáteresztő képesség keverése után ez jó.

9ZHKF7_J9(49G]LT4TVD93X

8%Z02~$N)G1_5Q2R3TJU6Z6

Agyaghomok feldolgozó gyártósor
Rezgés szállítószalag, öntött függő szállítószalag, szalagszállító, mágneses elválasztó gép, tekercselőgép, hatszögletű háló, homokkönyvtár, kétirányú hűtőágy, emelőgép, övgép, forrásigénylő, szalagszállító, emelő, ürítő, övgép, homokkönyvtár , tárcsás adagoló, szalagszállító, emelő, szalagszállító, elszívó ventilátor, kiegészítők, kétirányú adagoló, csavaros adagoló, kiegészítők elektronikus mérleg homokkeverő gép, övgép, tárcsás adagoló.

1. Lombikrázó
A vibrációs motor izgalmas előestéje miatt az eső homok a vödörgéphez vezető csúszda mentén fejlett és ésszerű felépítésű, nagy hatékonyságú, gyors és egyenletes, alacsony zajszintű.
2. Szállítószalag
Ez a szállítószalag új típusú, amelyet az öntőüzem speciális alkalmazásának megfelelően terveztek. Elsősorban az új homok, használt homok, fröccsöntött homok, köpeny és mészkő továbbítására, valamint építőanyagok, vegyipar és élelmiszer-feldolgozásra szolgál az összes szemcsés vagy tömb alakú anyag számára.
3. Rezgő aprító
Az S 33 sorozatú vibrációs zúzógép-sorozat hasonló termékekre épül, amelyeket elsősorban a nagyteljesítményű zúzó-homokgyanta homok törött darabokhoz használt berendezések fejlesztésére terveztek. Használja a felfüggesztés rezgésének elvét. A rezgésmotor nyomatéka gerjesztett gerjesztést okoz a homok bizonyos vibrációs törvény vibrációjának megakadályozására a homokváros kölcsönös ütközésén és súrlódásán keresztül a zúzás céljának elérése érdekében.
4. Vödör lift
Ez a gép egy függőleges átadó gép, amelyet mechanikus öntőüzemben alkalmaznak. Elsősorban a használt homok, hulladékhomok, új homok, vaspor tisztításának stb. Emelésére szolgál. A szállítószalaggal és más eszközökkel kombinálva sokféle átviteli rendszert tervezhetünk. A jellemzők kis méretűek, kevesebb hangerő és magasabb szint, így az elrendezési rajz kompakt lesz.
5. Centrifugális regenerátor
A centrifugális gép elfogadja a száraz folyamatos centrifugális regenerálás elvét. Elsősorban használt gyantahomok regenerálására használják. A használt homokot nagy sebességgel forgó penge dobja el kopásálló bélésként. És a gyantahomok felületén lévő semleges burkolatot eltávolítják a homokcikkek, a penge és a doboz közötti dörzsölési és ütközési folyamat révén. A folyamat követelménye szerint a folyamatot sokszor megismételjük, amíg a célt el nem érjük.
6. Helyhez kötött tehetetlenségi forgácsológép
Ez a sorozat shakeout gép használt öntvény műhely kézi, gépesítés és félautomata modell a kis és közepes méretű öntés után öntés homok, homok és homok doboz, öntés alkatrész. A homokcsoport szétválasztása után tovább törik, és a rács lyukán keresztül esik vagy vibrációs szállítószalag. A munkadarab súlya és homokozó mérete alapján kettő vagy négy párhuzamos felszerelhető.
7. Inertia rezgő szállítószalag
Ez a termékcsalád a blokkhoz, szemcsés anyagok szállításához alkalmazható, gyakran az öntvény műhelyében új koksz, mészkő, homok, homok szállításához.
Ez a sorozat inerciális vibrációs szállítószalag vibrációs motorral, vibrátor két típusú termékkel, típusú" B" ;, termékek vibrációs motorral. Ez a gép függő típusú, egy második típusú telepítési típus.
8. Por gyűjtő
Porolja az általános tervezési filozófiát a poros homok hatékony eltávolításához, a tiszta működési környezethez és a porkibocsátás hatékony védelméhez.
9. Elektromos vezérlőrendszer
PLC vezérlés, Mitsubishi vagy Omron termékek PLC vezérlése. A többi fő elektromos alkatrész hazai híres vagy vegyes vállalat, általában Chint vagy Delixi terméket használ, mindegyik összekapcsolható, minden alrendszer összekapcsolható, egyetlen gép manuálisan is összekapcsolható.
Az összes vezérlőszekrény, konzol és több vezérlőkapcsoló gomb, a központosított vezérlőszekrény, beltéri, konzolos, kivitelezhető az összes művelet során, nyomógomb a helyszíni karbantartáshoz és a hibakereséshez. Több rész egységes és szétszórt, nagy kényelmet biztosít a működéshez, a hibakereséshez.
Ha új, agyaghomok előkészítésével foglalkozó feldolgozóüzemet, gyári árat, márkát keres Kínában, forró eladást, közvetlen eladót és tengerentúli agyaghomok előkészítő feldolgozóüzemet keres professzionális gyártótól, szállítójától és gyárától, kérjük, bátran lépjen kapcsolatba velünk, mindig az Ön igényeinek megfelelő, személyre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű, valamint a PUHUA agyaghomok előkészítő feldolgozó üzemében. És üdvözöljük tőlünk jó minőségű és professzionális kialakítású nagykereskedelmi termékekkel.
Hot Tags: agyaghomok előkészítő feldolgozó üzem, Kína, gyártó, beszállító, gyár, nagykereskedelem, márka, ár, eladó, forró eladás, Kínában készült, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like