Ce Approved Abrasive automatikus homokszóró helyiség

Ce Approved Abrasive automatikus homokszóró helyiség
Termék részletek

Ce Approved Abrasive automatikus homokszóró helyiség

Jellemzők és paraméterek

Az automatikus újrahasznosítási homokszóró helyiséget a termékfeldolgozási folyamat és a termék jellemzői szerint tervezték, főleg nagy forgácsolt és öntvényekhez hegesztett acélszerkezet, gépészeti gépek, ipari kazánok, vegyipari gépek, hajóépítés stb. , a rozsda és a felület megerősítése, a bevonat tapadásának javítása stb.

2e9ab340ed90bcaabe86945cbdabd67eI`PWANZJ}Q%~94()XHG~]TP

O ur S ervices

" Integritás, innováció, integráció ", mint üzleti filozófia, " informatizáció, globalizáció ", mint fejlesztési irány, a vállalat ragaszkodik a " Technológiai Innováció, Őszinte Szolgálat " középpontjában a legjobb szolgáltatás és a legtöbb költséghatékony termék.

 

P acking és szállítás

VLMNE5WUF6J]XV8WEJPNAN4

Ha új ce elfogadott abrazív automata homokszóró helyet keres, Kínában gyártott gyári ár, márka, hot sale, közvetlen eladó, és tengerentúli elismert homokszóró helyiség professzionális gyártó, beszállító és gyár, kérjük ingyenesen lépjen kapcsolatba velünk, mindig az Ön CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű igényeihez igazodik, és PUHUA ce jóváhagyta a csiszoló automata homokszóró helyiséget. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Hot Tags: ce elfogadott súroló automata homokszóró helyiség, Kína, gyártó, beszállító, gyár, nagykereskedés, márka, ár, eladó, hot sale, made in China, új, puhua, testreszabott, közvetlen eladó, jó minőség, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like