AMD-357 alumínium lemez torony Cnc lyukasztó gép

AMD-357 alumínium lemez torony Cnc lyukasztó gép
Termék részletek

AMD-357 alumínium lemez cnc torony lyukasztó gép

ccv8tm@vk7a2$uwa)br}z32_副本.jpg


Ez a QingDao Amada Bruce.

Mi vagyunk a gyártó szakosodott cnc punoching gép 17 éves tapasztalattal rendelkezik. A gép telt CE, ISO, SGS tanúsítványokat és exportált 68 országban szerte a világon.

javasolja a legjobb gép mérete az Ön tudna beszerez több adatot?

1.What meg a max.size, a alunimium lap kívánt ütni? (Hossz * szélesség * vastagság)

2.What meg a max.diameter a lyuk, hogy ütést a kívánt? (ez a kiszámításához a punch nyomás) A legjobb ajánlatot küldünk, akkor után erősítse meg a fenti információk tőled.

Várom a választ.

Ha Ön keres új amd-357 alumínium lemez cnc torony lyukasztó gép eladó, gyári ár, a márka, Kínában, forró eladó, közvetlen eladó, és a tengerentúli amd-357-alumínium lemez cnc torony lyukasztó gép készült szakmai gyártó, szállító és gyári, Kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi mindig az Ön igényeinek, CE, személyre szabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű és PUHUA amd-357 alumínium lemez cnc torony lyukasztó gép. Üdvözlünk a nagykereskedelmi termékek jó minőségű és professzionális megjelenésű tőlünk.
Hot Tags: AMD-357 alumínium lemez cnc torony lyukasztó gép, Kína, gyártója, szállítója, gyári, nagykereskedelmi, márka, árak, eladó, forró-eladás, gyártott-ban Kína, új, puhua, személyre szabott, közvetlen eladó, jó minőségű, gyári ár
Vizsgálat

You Might Also Like