AMADA-357 CNC TURRET PUNCH PRESS

AMADA-357 CNC TURRET PUNCH PRESS
Csevegj most
Termék részletek

AMADA-357 CNC TURRET PUNCH PRESS

2. Gépi jellemzők

1. A fejlett és megbízható Hidraulikus meghajtórendszer automatikusan kiválaszthatja a lökést, amely megfelel a fémlemez különböző vastagságainak, és kényelmes megoldást nyújt a lamellák, vakok, stb. Speciális eljárásainak végrehajtására. A lyukasztó automata hidraulikus túlterhelés elleni védelemmel van ellátva, minőségi termékek.


2. A fúvóka a FANUC 0iP vezérlőrendszerből áll.


3. A forgó szerszámozó állomások csigakerék-szerkezettel rendelkeznek, max. lyukasztó átmérője 88,9.  


4. A kettős torony hosszú betétszerkezettel rendelkezik, amely biztosítja a lyukasztás és a szerszám koaxiálását, ami hosszú élettartamot biztosít a szerszámhoz és a toronyhoz. T30 hidraulikus lyukasztó présgép cnc Fanuc rendszer torony lyukasztó gép


5. Importált pneumatikus és hidraulikus alkatrészek garantálják a gép megbízhatóságát.

Az importált hosszútávú, és lineáris vezetékekkel ellátott gömbcsavarok biztosítják az átviteli pontosságot.

A kemény ecsettel és acél golyóval ellátott munkaasztal csökkenti a gép zaját és ütését, valamint védi a munkadarab felületét.

img_20171130_102727_副本.jpg

Ha keres egy új amada-357 cnc torony puncs prés eladó, gyári ár, márka, Kínában készült, forró eladás, közvetlen eladó, és a tengerentúli amada-357 cnc torony puncs prés a szakmai gyártó, szállító és gyár, kérjük ingyenesen lépjen kapcsolatba velünk, mindig a CE, testreszabott, professzionális, versenyképes, nagy pontosságú, új és jó minőségű igényeinkhez és a PUHUA amada-357 cnc torony puncspréshez vagyunk. És üdvözöljük a nagykereskedelmi termékeket a jó minőségű és professzionális design tőlünk.
Vizsgálat