Qingdao Puhua nehéz ipari csoport 2006-ban alakult, teljes bejegyzett tőke több mint 8,500,000 dollár, összesen közel 500.000 négyzetméternyi területen. A csoport négy kiegészítő corporation tulajdonában van: Qingdao Puhua nehéz ipari gépek Co., Ltd.; Qingdao AMADA számjegyvezérlésű Technology Co., Ltd.; Qingdao Puhua Dongjiu nehéz ipari gépek Co., Ltd. és a Qingdao Jichuan Automation Technology Co., Ltd.

Qingdao Puhua és Puhua Dongjiu társaság középpontjában a tervezés, kutatás, fejlesztése, gyártása és eladni homok robbanás booth, homok, feldolgozó berendezések, festés vonal, környezetvédelmi berendezés, mindenféle lövés robbantási gép, magában foglalja a horog típusa, lánctalpas övtípus, görgős típusának, felsővezeték típus, közúti felszíni stb. Termékek minden auto CAD, a legjobb költség teljesítmény termékekkel való öntés, kohászat, autó, hajóépítési, építőipari, bányászati gépek és műszaki gépek fogadnak el. Ők is alapozhatja a felhasználók igényeit, a design és különféle nem szabványos különleges öntés gép gyártás, a tervezés - gyártás - hibakeresés - képzés - szolgáltatások integrációja érdekében a kulcsrakész projektek.

Qingdao Amada és Jichuan cég elkötelezett amellett, hogy részt vesz kutatási, fejlesztési, gyártási és értékesítési szervo vezérelt CNC lyukasztó gép, hidraulikus CNC torony lyukasztó gép, speciális vastag lemez CNC lyukasztó gép, CNC lyukasztó adagoló gép, CNC nyíró gép, CNC Körhajlító gépek és egyéb berendezések. A gép széles körben használják a zöld energia, erő berendezések, autóipar, műszaki gépek, építőipari gépek és egyéb területeken. Általuk létrehozott jó hírnevét a világban, versenyképes áron és a legjobb technológia.

Mi elkötelezett az iparág vezető pozíciójának megőrzéséhez, és letette a ISO90001, a CE és a BV.

Mi van a saját létesítmények ODM/OEM projektekhez, tapasztalt mérnökeink design gépek alapja a különböző követelmény. Kiadunk legalább tíz új termékek havi, hogy megfeleljen a legújabb piaci trendeket, és mi könnyen teljes a tömeges megrendelések, az éves termelési kapacitása több mint ötszáz féle gépek. Ahhoz, hogy a minőségét, nyomonkövetett professzionális minőségű minden szakaszában, szigorú vizsgálat lefolytatását bejövo ellenorzés, a folyamat ellenőrzés és végső ellenőrzését. Mi is bevezetett speciális vizsgálati berendezéseket, hogy a nemzetközi szabványok a termékeink. Azért, mert gazdag tapasztalattal és kiváló szolgáltatásokat mint a sok nemzetközi vásárlók megbízható szállító elismert. Termékeink végre magas eladási, mind a belföldi, mind a nemzetközi piacon, együttműködünk épít a SANY, Zoomlion, Kína hajóépítő ipar és más cégek Kínában, és termékeink exportálták, hogy Európa, Dél- és Észak-Amerikában, Közel-Kelet, Délkelet-Ázsia és és más területen alapított ügynökök az Egyesült Államok, Oroszország, Szaúd-Arábia, Irán, Ukrajnában, Vietnámban és más országokban. Termékeink és szolgáltatásaink nyertek, helyi és nemzetközi ügyfelek jó hírnevét és a bizalom. Előnyös az erős design, kiváló szolgáltatások fejlesztése, lépjen kapcsolatba velünk ma! Mi őszintén hozzon létre, és megoszthatja a siker.